Cinefòrum JUSTÍCIA CLIMÀTICA - divendres 29 NOV
Divendres 29 de novembre, de 19:30 a 21:30 h: Cinefòrum "Justícia Climàtica: Els defensors ambientals del Sud i els Refugiats climàtics davant la COP25" .
Projectarem la pel·lícula "ANOTE'S ARK" (nominada amb el Grand Jury Prize, World Cinema - Documentary Sundance Film Festival – 2018) V.O. (anglès) amb subtitules en castellà, sobre el repte al qual s'enfronta Kiribati, una nació de 33 illes del Pacífic, davant la seva imminent desaparició per la pujada del nivell del mar a causa del canvi climàtic.
Com a teló de fons es troben les negociacions internacionals contra el canvi climàtic i la lluita per reconèixer aquesta problemàtica com un assumpte urgent dins dels drets humans.
Debat posterior amb un parell d’experts en canvi climàtic, refugiats i dret internacional del LINCC i de la UIB.
Aquest esdeveniment compta amb el suport de l'Ajuntament de Palma - Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI.
*INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA. PLACES LIMITADES*
Més info: amics@amicsdelaterra.org
Email address *
Nom i llinatge *
Your answer
DNI *
Your answer
Municipi *
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Participes en algun moviment ecologista o plataforma de defensa de refugiats? *
Si la resposta és sí, a quin?
Your answer
Voldries rebre informació d'Amics de la Terra (Newsletter, etc?) *
Les dades que ens facilites queden recollits en les bases de dades d'Amics de la Terra Mallorca, de conformitat amb les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), la Llei orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial decret (ES) 1720/2007 de 21 de desembre (RDLOPD), amb l'objectiu de registrar la teva inscripció, i si cal, mantenir-te informat/a sobre activitats i programes organitzats i/o participats per la nostra associació (inclòs per mitjans electrònics i equivalents). En qualsevol moment pots exercitar els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la L.O. 15/1999 de 13 de desembre, dirigint-te a Amics de la Terra Mallorca, 971 75 79 39, amics@amicsdelaterra.org. Av. del Comte de Sallent, 4,1r A, 07003 Palma de Mallorca. Amics de la Terra Mallorca no compartirà les teves dades personals amb tercers. Més informació: https://www.amicsdelaterra.org/privacitat/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy