ILMOITTAUTUMINEN: Avoin Maajoukkueleiri XIX

Tänä keväänä Liiton suosituin valtakunnallinen leiri saapuu Jyväskylän monitoimitalolle 11.-12.3.2017!

Luvassa jälleen 10 tuntia monipuolista täyskontaktiottelu-, itsepuolustus-, erikoispotku- ja moniottelukisoihin tähtäävää treeniä Antti Junikan, Christian Pöyhösen, Mikael Räsäsen, Jukka Suvannon sekä Piia Kurjen opissa!

Suomi sai äskettäin kutsun 8th World Hoi Jeon Moo Sool Games -tapahtumaan 24.-26.11.2017 Meksikoon, jonne tehdään ensimmäisiä valintoja tällä leirillä, eli ei kannata missata tätä tilaisuutta! Kisoissa lauantaipäivä on avoimet kansainvälisen tason kilpailut ja sunnuntaipäivä viralliset MM-arvokilpailut. Hakulomake ja kisakutsu julkaistaan ensi viikolla.

Tervetuloa kaikki harrastajat keltaisesta mustaan vyöhön oppimaan huippuvalmentajilta, ystävystymään harrastajien kanssa ja pitämään unohtumaton viikonloppu hyvässä seurassa. Ilmoittautumisia otamme vastaan pe 3.3. asti osoitteessa http://bit.ly/amj-xix


VALMENTAJAT

Antti Junikka 3.dan
Christian Pöyhönen 2.dan
Mikael Räsänen 2.dan
Jukka Suvanto 2.dan
Piia Kurki 2.dan


HINTA

60€ Leiri sis. iltaohjelma, hotellimajoitus
30€ Leiri sis. iltaohjelma
15€ Leiri sis. iltaohjelma (vain Jyväskylän seuran jäsenille)


LAUANTAI 11.2.

10:00 Leiripäivän aloitus
16:00 Leiripäivän lopetus
17:00 Iltaohjelma
20:00 Virallinen osuus päättyy


SUNNUNTAI 12.2.

11:00 Leiripäivän aloitus
15:00 Leiripäivän lopetus


MAJOITUS

Tarvitset majoitusta, kannattaa ilmoittautua tänään niin voimme varmistaa sinulle huoneen. Majoitus järjestetään Jyväskylän Omenahotellissa 4 hengen huoneissa. Yöpyjät saavat sähköpostitse huonetiedot ja ovikoodin kirjautumispäivänä. Yöpyjät pyritään jakamaan huoneisiin seurojen perusteella. Huonetoiveita voi esittää lomakkeen kohdassa "Erityistoiveet ja huomiot". Hotelli sijaitsee keskustassa.


ILTAOHJELMA

Lisätietoa tulossa pian.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset nettilomakkeella oltava perillä pe 3.3. mennessä. Hotellihuoneet varataan tulojärjestyksessä, eli täytäthän lomakkeen mielellään jo tänään. Lasku osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä ja se tulee maksaa ennen tapahtumaa. Osallistuminen edellyttää jäsenyyttä Suomen Oriental Moodo -liitossa. Ilmoittautuminen on sitova ja peruutus ainoastaan lääkärintodistuksella. Osallistumista on lupa myydä eteenpäin seurakaverille jos ei pääsekään. Ilmoitathan ajoissa muutoksista osallistumistietoihisi.


LISÄTIETOJA

Kyselyt: Christian Pöyhönen, christian.poyhonen@orientalmoodoliitto.fi, +358 505 914 143
Leiripaikka: Monitoimitalon Judosalit, Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä
Majoituspaikka: Omena Hotelli, Vapaudenkatu 57, 40100 Jyväskylä
Iltaohjelma: Ilmoitetaan pian.
Maajoukkuesoittolista: https://open.spotify.com/user/sn0wblind/playlist/30yQEWD4TbKTIsI2L16zbU

(Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.)


MAAJOUKKUETOIMINTA

Avoimet Maajoukkueleirit ovat Suomen Oriental Moodo -liiton järjestämiä kilpavalmennukseen painottavia avoimia tapahtumia kaikille liiton jäsenille. Tapahtumien tavoitteena on tarjota aktiiviottelijoille sekä ottelusta kiinnostuneille ammattimaista valmennusta ja sitä kautta tulla esim. valituksi maajoukkueeseen edustamaan hoijeonmoosoolia kansainvälisiin kilpailuihin (EM/MM). Lisätietoa: http://maajoukkue.hanmoodo.fi/

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question