HAE MUKAAN VALMENTAJA-AKATEMIAAN!

Kilpacheerleadingseurat Turun Cheerleadingseura Smash ja Helsinki Athletics Cheerleaders ovat aloittaneet vuonna 2019 yhteistyön valmentaja-akatemian muodossa. Molemmat seurat ovat Olympiakomitean tunnustamia Tähtiseuroja ja lajin edelläkävijöitä. Valmentaja-akatemiatoiminta jatkuu jälleen vuonna 2020 ja on motivoituneille valmentajille suunnattu valmennuksen ja kehityksen tukitoimenpide. Valmentaja-akatemian tavoitteena on luoda edellytykset ammattimaiselle valmennustoiminnalle seuroissa.

Valmentaja-akatemian toimintamalli perustuu ymmärrykseen kokonaisvaltaisesta valmentajuudesta ja sen suunnittelussa on hyödynnetty Olympiakomitean laatimaa suomalaisen valmennusosaamisen mallia. Lisäksi valmentaja-akatemiaa varten on kerätty ideoita vuoden 2018 aikana toteutetun pilotin avulla.

Valmentaja-akatemian toinen vuosikurssi aloittaa toimintansa toukokuussa 2020. Valmentaja-akatemiaan haetaan mukaan kuutta (6) motivoitunutta ja itsensä kehittämisestä kiinnostunutta valmentajaa, kolme kummastakin seurasta.

Vuoden 2019 valmentaja-akatemian osallistujista kolme henkilöä on valittu vuonna 2020 seurojen päätoimisiksi työntekijöiksi ja kaksi heistä aloittaa vuonna 2020 valmentajan ammattitutkinnon opinnot.

Hakuaika valmentaja-akatemiaan on 15.1.-15.2.2020. Valinnoista ilmoitetaan maaliskuun alkupuolella ja toiminta käynnistyy toukokuussa 2020.

Valmentaja-akatemiaan valinta tehdään hakemuspohjaisesti ja valintaan vaikuttaa tämän lisäksi motivaatio ja aktiivisuus valmennustoiminnassa.

Mikäli sinulla on kysyttävää valmentaja-akatemiasta, olethan yhteydessä Ina Tiittulaan valmennus@hac.fi. tai Roosa Heinoseen huippu-urheilu@tcssmash.fi.
Yhteistyössä:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy