SEA:n yhteyspäivä 16.11.2020
Suomen kristillisessä kentässä puhutaan paljon Raamatusta, mutta Raamattua ei opeteta systemaattisesti ja kokonaisvaltaisesti. Raamattua ei myöskään eletä todeksi kristittyjen arjessa. Sukupolvi, joka on kokenut herätyksen ajan Suomessa, on ikääntynyt, ja kapulan vaihto nuoremmalle sukupolvelle on monin osin epäonnistunut. Näiden pohjalta SUORA* väittää, että usko Raamatun ilmoittamaan Jumalaan on kuolemassa Suomesta.

Tervetuloa kuuntelemaan, miten väitteeseen vastaavat Arno Alajoki (OM), Antero Laukkanen (kansanedustaja), Timo Lehikoinen (Suomen teologinen opisto), Esko Matikainen (Suomen Helluntaikirkko), Leif Nummela (Uusi Tie -lehti), Timo Pöyhönen (Hengen uudistus kirkossamme ry), Antti Ronkainen (Community Bible Study), Hannu Sorsamo (Wycliffe Raamatunkääntäjät) ja Tuisku Winter (Suomen Ev.Lut. Kansanlähetys).

Ohjelmassa myös yhteistä keskustelua aiheesta.

* SUORA on Suomen Evankelisen Allianssin Raamattuverkosto ja toimii tämän yhteyspäivän isäntänä. Lisätietoa SUORAsta: https://www.suomenevankelinenallianssi.fi/suora-raamattuverkosto/

Ma 16.11.2020 klo 10-14 Zoom-webinaarina. Zoom-linkki lähetetään yhteyspäivään ilmoittautuneille. Välissä pidetään tauko. Katso päivän ohjelma täältä: https://www.suomenevankelinenallianssi.fi/yhteyspaiva-pureutuu-raamatun-asemaan/

Ilmoittaudu mukaan:
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Taustayhteisö
Kommentteja, ideoita tai kysymyksiä
SUORA yhdistää, sytyttää, varustaa ja rohkaisee yksilöitä, yhteisöjä ja seurakuntia, jotka opettavat Raamattua ja tuottavat materiaalia sen opetuksen todeksi elämiseen. Haluatko seurata verkoston toimintaa ja keskustelua tai osallistua siihen?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy