Kursanmälningar Våren 2020 UMEÅ
Här kan du välja att anmäla dig eller intresseanmäla dig till kurser med Lligo Matson.
Skillnaden mellan anmälan och intresseanmälan: Anmälan är bindande och går före i kön. Intresseanmälan gör att du blir inbjuden i mån om plats.

Under våren planeras två kurser en i akvarell samt en i akrylmåleri.

Du som går dessa kurser kan vara en nybörjare eller en van målare som vill få en injektion i ditt eget skapande.

Plats: Ateljé Matson Hagaplan 9
Tid: 18:00 - 21:00
Datum: Se nedan
Kurserna arrangeras i samarbete med ABF Umeå

Du får ingen annan bekräftelse än sidan som visas när du skickat in detta formulär. När kursen närmar sig får du en kallelse med hur du ligger till i antagningen till kursen. (turordning).

Betalning av kurs sker i samband med första tillfället
Swish 123-669 93 59
Postgiro 488 27 98-4
Eller kontant på ateljén
Namn *
Your answer
Epost *
Your answer
Telefon *
Your answer
Personnummer YYMMDD-XXXX
Eftersom kurserna administreras av ABF behövs personnummer med fyra sista. Detta är inget som används i något annat sammanhang.
Your answer
Villkor *
Du måste godkänna vår insamling av dina personliga data. Du kan läsa den fullständiga beskrivningen av datainsamlingspolicyn på http://www.ateljematson.se/integritetspolicy/
Required
Utskickslistor
Tisdagsgruppen Akryl I Start 2020-02-04
En kurs med sex tisdagskvällar. Gruppens deltagare under hösten arbetar med en stor duk där vi följs åt i stegen mot en stor målning på duk storlek F50. Samtliga arbetar med samma utgångspunkter och följs åt med metoder och steg i måleriet. Slutresultatet blir personligt eftersom verket arbetas med mer och mer individuellt under kursens gång.Datum 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 10/3 samt den 17/3. Obs vi tar sportlov vecka 10.Pris 2200 kr inkl material och färger
Torsdagsgruppen Akvarell I Start 2020-02-06
En kurs med fem torsdagskvällar. I kursen ingår inspirerande övningar i grupp med flertalet tekniker som utgångspunkter. Övningarna är konkreta i arbetssätten. Vi använder flytande akvarellfärger som blandas från tuber och mixas med olika media. Kursen är teknisk men lämpar sig både för erfarna akvarellister och nybörjare.Kursavgift 1750:- inkl material och färger.Datum 6/2, 13/2, 20/2, 27/2 samt den 12/3. Obs vi tar sportlov vecka 10.
Här finns möjlighet att förtydliga eller skriva något till Lligo
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy