FTESË PËR APLIKIM
Në kuadër të projektit për rritjen e punësimit të rinjve të papunë afatgjatë dhe përfituesve të skemave sociale, i financuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, D&D Business Support Center, ofron mundësi trajnimi falas për soft skills, (për përgatitje të CV-së dhe letrës motivuese, përgatitje për intervistë të punës dhe fusha të tjera), që lidhen me qasjen në punësim të përfituesve të skemës së ndihmës sociale dhe të rinjtë me papunësi afatgjatë të regjistruar në zyrat e
punësimit.

Nga ky projekt do të përfitojnë 40 kandidatë nga regjioni i Prishtinës. Sesionet e trajnimit do të fillojnë gjatë muajit Janar 2020 dhe do të zgjasin 5 ditë. Për datat e sakta dhe adresën ku do realizohen trajnimet, kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen me kohë (pas formimit të grupeve).

Përparësi për të përfituar nga ky projekt do të kenë: të rinjtë e papunë afatgjatë, përfitues të skemave sociale, komunitet pakicë dhe grupet e tjera të margjinalizuara.

Për më shumë mund të na kontaktoni në:
+383 (0) 38 748 701

Afati i fundit për aplikim:
20 Dhjetor 2019
Informata Personale
Emri dhe Mbiemri *
Gjinia
Clear selection
Ditëlindja
Vendbanimi
Email
Telefoni
Diploma më e lartë e shkollimit
Clear selection
A jeni i/ e punësuar?
Clear selection
Nëse jo, sa gjatë jeni si i/ e papunë?
A jeni përfitues të ndonjë skeme sociale?
Clear selection
Nëse po, specifiko?
KRITERET PËR APLIKIM
 Aplikuesi duhet të jetë qytetar nga Regjioni i Prishtinës;
 Të jetë i papunë afatgjatë ose përfitues i skemave sociale;
 Të posedojë dokument valid identifikues të Republikës së Kosovës;

Afati i fundit për aplikim: 20/ Dhjetor/ 2019
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of D&D Business Support Center. Report Abuse