Pulsvolontär
Vad kul att du vill vara en del av Puls i sommar!

Det händer mycket spännande och du har chans att ansöka som ledare till flera av våra aktiviteter.

Har du frågor: kontakta Equmenias idrottskoordinator på puls@equmenia.se

Redo? Kolla in programmet för Puls 2019 och fundera på vad du vill göra i sommar!

---------------------


--- Fotbollslägret Vårgårda 16-20 juni---
Från Öckerö till Vårgårda, nu Fotbollslägret är tillbaka! Tillsammans med församlingar i närområdet och Equmenia Väst möter vi killar och tjejer som älskar fotboll.
- Vi söker ledare som gillar fotboll, men även dig som vill ta ett socialt ansvar och se till att gruppen mår bra. Här finns många viktiga arbetsuppgifter. Ålder +16år.

-----------------------

--- SommarPuls Hönökonferensen 8-13 juni---
Vi är så glada att vi får komma tillbaka till Hönö i sommar. 2018 mötte vi 80-120 barn i åldern 9-14år. Genom lek och idrott fick vi berätta om Jesus och få barnen att må bra tillsammans. Det ska vi göra om!

-Vi söker 4-5 huvudledare. Du ingår i ett ledarteam som tillsammans med idrottskoordinator på Equmenia planerar och genom aktivitet. Ålder +18år. Boende och mat ingår.
-Vi söker även extraledare. Du är en del av ledarteamet men deltar inte planering inför. Ålder: +15år. Boende och mat ingår inte.

-------------------------

--- SommarPuls Strandgården, Halmstad 1-6 juli ---
--- SommarPuls Klintagården, Öland 15-19 juli ---
Nu har det blivit en tradition! Pulsveckan på Strandgården och Klintagården lockar familjer som vill träna och idrott på semestern. I ett team på 2-4 personer leder ni morgonträningar för vuxna, och idrott/lek för barn och ungdomar.

- Vi söker dig som vill vara Pulsambassadör under veckan, och gillar att leda lek och idrott. Ålder +18år. Mat och boende ingår.

-------------------------

--- Pulsledare på Scoutlägret Prisma, Mohed Söderhamn 22-27 juli ---
Självklart är Puls med på Equmenias stora scoutläger! Som del i ett ledarteam har du stor möjlighet att bestämma hur Puls ska vara delaktiga bland tusentals scouter. Grundtanken är ett aktivitetscenter och en variant av Pulsloppet som avslutning. Du bestämmer!

-- Vi söker dig som vill lära scouter om idrott :) Du är uppfinninngsrik och taggad att leda lek och idrott. Ålder +15år. Boende mat ingår.

--------------------------

--- Fotbollsvolontär Ryazan, Ryssland 28 juli - 3 augusti ---
Ett riktigt äventyr och en unik möjlighet att arbeta med tro och idrott i ett annat land. Du är del i ett team om 4-6 personer som leder träningar för ca 60-80 barn under fem dagar. Mer information om lägret hittar du på: www.equmenia.se/Pulsryssland.

- Vi söker erfarna ledare som tar stort eget ansvar. Du trivs att jobba i team och tar egna initiativ. Ålder +20år. Egenkostnad 2000kr. I den summan ingår alla kostnader för resa, visum, boende, mat.

------------------------

---- Hemavanmötet 2019 12-18 augusti ---
En nysatsning där Puls får vara med! Vi leder aktivitet för barn och familj, och sätter stort fokus på att kicka igång Puls i region Nord. Puls inleder med en tredagars fjällvandring, öppen för alla. https://equmeniakyrkan.se/kalender/hemavanmotet-2019/

- Vi söker dig som känner Puls och vill inspirera andra att arbeta med tro & idrott. Du blir en viktig Pulsambassadör under lägret och får möjlighet skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Jag söker som ledare i första hand till:
Jag söker som ledare i andra hand till:
Du kan ge flera alternativ
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service