SingleCross weekend 9. - 2019.10.17-20. REGISZTRÁCIÓ
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/Cob8NfBgxUnTDjrj7

FONTOS! Ha nem kapsz a Google-től rögtön automatikus visszajelzést e-mailben, hogy kitöltötted az űrlapot, akkor valamiért nem sikerült az űrlap beküldése. Ez esetben keress fel bennünket, és megoldjuk a regisztrációt.(06 20 562 3263)
_______________________________________________________________________________________________

KAPCSOLATBAN ISTENNEL - KAPCSOLATBAN EGYMÁSSAL
Felekezetközi aktív hétvége egyedülállók részére

Minden lehetséges...!

♡ ✝ ☼ 🌈 ☀️ 😎 😆 😂 ❤️ 👍 ✔︎ ♂ ♀

Ha Te is megtaláltad már Istent és egyedülálló vagy, akkor ez a hétvége Neked szól! Gyere el OKTÓBER 17-20-ig egy hétvégi lazítós, kikapcsolódós, aktív, barátkozós isteni feltöltődésre!
Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor itt a helyed!
- Vidám, baráti hangulatú aktív programok, kirándulás, játék, BALATON - imádkozz velünk a jó időért!!!
- Tartalmas közös beszélgetések és tanítások a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról, értékekről...
- SCW-s bizonyságok...
- Dicséret és ima - meg még ami belefér... :)
- ISTEN jelenléte!

MÉG oldottabb hangulat, még TÖBB közös aktív program, még TÖBB szabadidő!

Szolgál:
Bánki Lajos (Golgota Budapest)
Hámori Attila (Élő Szó Gyülekezet)
dr. Kováts György (Mahanaim Gyülekezet)
Mikes Attila (Pestszentlőrinci Agape Gyülekezet)
Takács Ferenc (Budapesti Autonóm Gyülekezet)

dicsőítésvezető: Fridvalszki Gréta


Gyere, Téged is várunk!

A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak. Célunk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló helyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik. Hálásak vagyunk a szolgálóknak és a résztvevőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket is, amikkel tovább gazdagodik a rendezvény!

IDŐPONT:
2019.10.17 vagy 18-20. (csütörtök estétől vagy péntektől vasárnap délutánig)
Csütörtökön esti közös vacsora után egy ima- és dicsőítő alkalommal hangolódnánk szellemileg is a hétvégére, amire mindenkit szeretettel várunk.

HELYSZÍN:
Bethesda Üdülő és Konferenciaközpont / Balatonföldvár
8623 Balatonföldvár, Spur I. u. 21., http://baptistaudulok.hu/Balatonfoldvar.html

ÉRKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ:
- CSÜTÖRTÖKI ÉRKEZÉS: regisztráció este 18-20 óra között, 20 órától közös vacsora, 21 órától ima- és dicsőítő alkalom.
- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: regisztráció reggel 8:00-9:30 között, kezdés 10 órakor.

JELENTKEZÉSI és FIZETÉSI HATÁRIDŐK:
EARLY: 07.01-ig beérkező fizetések esetén
NORMAL: 10.03-ig beérkező fizetések esetén
+ OVER: NORMAL határidő után beérkező fizetések felára +6000 Ft

FONTOS:
Az eseményen főként a 20+ éveiben járó (kb. 55 évig) újjászületett, egyedülálló/elvált/özvegy keresztény testvéreink részvételére számítunk, akik gyülekezethez tartoznak. A jelentkezéshez a pásztori/vezetői/házicsoport-vezetői ajánlást aláírva kérjük e-mailben visszaküldeni az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címünkre. (A dokumentum https://drive.google.com/open?id=1eWKPpcYTlWyV-ZgXCIMZ7VJP13m8-yW6 linken található!)
Ha már korábban elküldted az ajánlást, jelezd és már újra nem kell küldened!

A program alapesetben kétféle részvétellel lehetséges:
- CSÜTÖRTÖKI ÉRKEZÉS: 3 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza csütörtök vacsorától vasárnap ebédig (3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora).
- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: 2 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza péntek ebédtől vasárnap ebédig (2 reggeli, 3 ebéd, 2 vacsora).
Elhelyezés 1vagy 2-5 fős szobákban, melyekhez fürdőszoba is tartozik. Az elhelyezés a szervezők beosztása alapján történik, de ha van megadott szobatársad, akkor ennek figyelembevételével készül a szobabeosztás. Egy szobában csak egyneműek szállhatnak meg. A 2-5 fős szoba telítettségét igyekszünk minimalizálni a jelentlezők számától függően. Kompletten (szállás+ellátás) van lehetőség részt venni a programokon, ettől eltérni csak nagyon indokolt esetben lehetséges. (2-5 fős szobákban adott esetben a később jelentkezők matracon vagy pótágyon van lehetőség aludni.)

Mivel törekszünk a férfi-női arány egyenletes fenntartására, előfordulhat, hogy ennek érdekében várólistára kerülsz. Ha az ellenkező nemből meghívsz valakit, akkor a meghívottad befizetése után a várólistán automatikusan előre kerülsz! Ilyen esetben a jelentkezésedkor érvényes összeggel tudsz részt venni. Meghívód nevét minden esetben a jelentkezésedkor tüntesd fel!

SZÁLLÁSTÍPUSOK:
2-5 fős szoba: saját fürdőszoba vagy két szobához egy fürdőszobablokk
1 fős szoba (korlátozott számban): saját fürdőszoba - NEM ÁLL MÁR RENDELKEZÉSRE

RÉSZVÉTEL KÖLTSÉGE:
A részvétel költsége magában foglalja az alábbiakat:
1 - a szállás és ellátás költsége (SZÉP kártyával is fizethető a helyszínen a szállás és étkezési rész külön-külön az erre rendelkezésre álló keretből!)
2 - regisztrációs hozzájárulás - a szervezési költségekhez való hozzájárulás minimum összege (Ha ennek kifizetése nehézséget okoz, kérjük, jelezd, hátha másvalaki magasabb összeggel is hozzá tud járulni, és abból pótolhatjuk! Ha viszont magasabb összeggel is hozzá szeretnél járulni a programhoz, azt megköszönjük, és azt is kérjük jelezni!)
FONTOS!!!
A költséget az utalási határidőig kérünk teljesíteni - a szállást és ellátást SZÉP kártyával fizetők esetében visszajelzünk! 

PÉNTEKTŐL:
(2 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza péntek ebédtől vasárnap ebédig - 2 reggeli, 3 ebéd, 2 vacsora)
2-5 fős: 28 800 Ft (EARLY), 32 800 Ft (NORMAL)
1 fős: 36 800 Ft (EARLY), 40 800 Ft (NORMAL) - NEM ÁLL MÁR RENDELKEZÉSRE
CSÜTÖRTÖKTŐL:
(3 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza csütörtök vacsorától vasárnap ebédig - 3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora)
2-5 fős: 35 000 Ft (EARLY), 39 000 Ft (NORMAL)
1 fős: 47 000 Ft (EARLY), 51 000 Ft (NORMAL) - NEM ÁLL MÁR RENDELKEZÉSRE

FIZETÉS:
Az utaláshoz szükséges adatokról és a szükséges további információkról e-mailben fogjuk tájékoztatni a sikeresen regisztrált résztvevőket. A részvételi költség összegének befizetését a visszaigazoló e-mail után lehetőleg 3 napon belül (legkésőbb a fent jelzett fizetési határidőig) kérjük teljesíteni! (Ha ennek kifizetése nehézséget okoz, kérjük, jelezd, hátha másvalaki magasabb összeggel is hozzá tud járulni, és abból pótolhatjuk! Ha viszont magasabb összeggel is hozzá szeretnél járulni a programhoz, azt is kérjük jelezni!)
Az árakat nincs módunk megbontani, tehát 4 kategória közül lehet választani:
- 1 fős szállás esetén CSÜTÖRTÖKTŐL - NEM ÁLL MÁR RENDELKEZÉSRE
- 1 fős szállás esetén PÉNTEKTŐL - NEM ÁLL MÁR RENDELKEZÉSRE
- 2-5 fős szállás esetén CSÜTÖRTÖKTŐL
- 2-5 fős szállás esetén PÉNTEKTŐL

SZÉP kártya!!!
A szállás és ellátás díját van mód SZÉP kártyával fizetni a szállás és étkezési rész külön-külön az erre rendelkezésre álló keretből a helyszínen annak, aki már korábban utalással a regisztrációs hozzájárulást rendezte. Regisztrációban kérjük jelezni a SZÉP kártyás fizetést!

HA JÖNNI SZERETNÉL, MI A TEENDŐ?
1. Töltsd ki figyelmesen a regisztrációt! (HATÁRIDŐ - az árak eltérőek!)
A nem kötelező kérdésekre adott válaszokkal a szervezőket segíted.
2. Várj a visszaigazoló e-mailünkre!
(Ha egy héten belül nem kapsz visszajelzést, valószínűleg valami gond van a jelentkezéseddel, úgyhogy keress meg bennünket az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen!!)
3. A teljes visszaigazolt részvételi összeget utald át a visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlaszámra, a jelzett közleményt pontosan írd az utaláshoz! A regisztráció csak a befizetéssel együtt és vezetői ajánlással érvényes, az adott költséget csak fizetési határidőn belül történő utalásoknál tudjuk biztosítani (kivéve várólista).
4. Figyelmesen olvasd el az infókat a leveleinkben!
5. Végül pedig gyere el OKTÓBER 17 vagy 18-án Balatonföldvárra!!!

+1 és legfontosabb: készülj erre a hétvégére, és imádkozz azért, hogy Isten ismét különleges módon legyen ott velünk és hogy jó időnk legyen!

ADD TOVÁBB MÁS HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ TESTVÉREDNEK IS EZT A LINKET!

Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:
www.singlecross.hu, info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com, 06 20 562 3263
www.facebook.com/SingleCross

Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata
„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 1 Móz 2,18

(Programváltozás jogát fenntartjuk!)
A részvevőkről adatokat nem adunk ki!​

FONTOS!!!
SingleCross SZABÁLYZAT
A SingleCross alkalmain való jelentkezői részvétel VEZETŐI AJÁNLÁS-hoz kötött.
Az alkalmakon kizárólag:
- egyedülálló, özvegy, elvált, igazoltan válófélben levő, vezetői ajánlással rendelkező regisztrált jelentkező, illetve
- a szervezők által meghívott szolgáló vehet részt.
A regisztrációt és befizetést követően a rendezvényen való részvétel a következő feltételekkel mondható le:
​- A rendezvény kezdete előtt 30 napig a részvétel 5000 Ft adminisztrációs ktg. ellenében mondható le.​ A szervezőket az ​info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen írásban kell értesíteni.​
- ​A rendezvény kezdete előtt 30 naptól 14 napig történő lemondás esetén a​​ teljes vonatkozó összeg megközelítően 50%-ának megfizetése mellett lehet lemondani a jelentkezést. A szervezőket az ​info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen írásban kell értesíteni. Teljes befizetés esetén a befizetett összegből a szállás-ellátás díja kerül visszafizetésre, a SZÉP kártyás összeget pedig nem kell értelemszerűen a helyszínen befizetni. A regisztrációs díj nem kerül visszafizetésre.
- A rendezvény kezdete előtt 14 naptól kezdődően beérkező lemondások esetében a befizetett összeg visszafizetésére nincs lehetőség.
A jelentkező rendezvény előtt bármikor jogosult helyettes résztvevő állítására. A helyettes résztvevő adatait – a regisztrációs felületen kért adatoknak megfelelően – közölnie kell a szervezőkkel az ​info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen. A jelentkezőnek a részvétel díját a helyettes résztvevővel kell rendeznie.
A résztvevőkról adatokat harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a szálláshely igénybevétel miatt a szállásadónak.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
Email address *
Vezetékneved *
Your answer
Keresztneved *
Your answer
Telefonszámod *
Your answer
Állampolgárságod *
Your answer
Személyigazolvány számod *
Your answer
Lakcímed - ország *
Your answer
Lakcímed - irányítószám *
Your answer
Lakcímed - város *
Your answer
Lakcímed - utca, házszám *
Your answer
Születési dátumod *
MM
/
DD
/
YYYY
Nemed *
Gyülekezeted neve *
Your answer
Gyülekezeted vezetője: *
Your answer
Gyülekezetvezető e-mail címe: *
Your answer
Gyülekezetvezető telefonszáma:
Your answer
Megtérésed éve *
Your answer
Státuszod *
Vezetői ajánlás *
Részt vettél már SingleCross rendezvényen? *
Required
Szállás típusa *
Részvétel *
Required
Érkezés várható ideje *
Required
SZÉP kártya *
Ha van már szobatársad, itt adhatod meg a nevét/neveiket.
Your answer
Étrend *
Required
Hol hallottál az eseményről? *
Ha ajánlotta valaki a rendezvényt, hogy hívják?
Your answer
Ha a részvételhez anyagi támogatásra van szükséged, kérjük írd meg, mekkora összeg hiányzik, és röviden indokold!
Your answer
Ha szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy olyanok is eljöhessenek, akik egyébként nem tudnák kifizetni, kérünk itt jelezd a felajánlott támogatás összegét, és a saját részvételi díjad befizetésével együtt fizesd be! KÖSZÖNJÜK!
Your answer
Vállalnál-e segítői feladatokat a hétvégén, és milyen területen (regisztráció, regisztrációs ügyelet, technikai, videó, fotó, kivetítés, egyéb)?
Your answer
Észrevétel, kérdés, megjegyzés - szállással, étkezéssel stb. kapcsolatban.
Your answer
Írd meg, mi az a téma, vagy kérdés, ami leginkább foglalkoztat az egyedülállósággal kapcsolatosan!
Your answer
*
*
*
*
A sikeres regisztrációról e-mailben értesítünk! Az átutaláshoz szükséges adatokról és a szükséges további információkról is ebben fogunk tájékoztatni.
Isten áldását kívánjuk Neked!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy