Ανοιχτά Μαθήματα Καριέρας - Χαρίκλεια Μαρή
Σου αρέσει να τραγουδάς; Ήθελες από παιδί να γίνεις ηθοποιός; Μήπως θέλεις να είσαι η επόμενη φωνή της Disney; Ανακάλυψε τον κόσμο της τέχνης μέσα από τα δωρεάν Ανοιχτά Μαθήματα Καριέρας που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. Ότι χρειάζεται να γνωρίζεις για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου ως καλλιτέχνης. Θεωρία, ασκήσεις και διαδραστικά live μαθήματα online σε περιμένουν σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι! 

Τώρα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στα Ανοιχτά Μαθήματα  Καριέρας της Χαρίκλειας, στα οποία μπορείς σταδιακά να γνωρίσεις περισσότερα για την τέχνη της φωνής, του θεάτρου και του κινηματογράφου, να μάθεις ασκήσεις και να ξεκινήσεις την δική σου διαδρομή στον χώρο της έκφρασης και των τεχνών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε τελευταία Τρίτη του μήνα στις 20.30-22.00 ενώ σε περίπτωση αλλαγής θα ενημερώνεσαι μέσω του Google Classroom σε σχετική ανάρτηση. Η δομή των μαθημάτων θα περιλαμβάνει θεωρία, ασκήσεις, καθοδήγηση και πρακτική εξάσκηση. Μετά από κάθε μάθημα θα έχεις μια άσκηση για το σπίτι με διορία παράδοσης μέχρι και μια ημέρα πριν το επόμενο μάθημα. Οι ασκήσεις είναι υποχρεωτικές σε περίπτωση που επιθυμείς να λάβεις βεβαίωση παρακολούθησης κατά την ολοκλήρωση των μαθημάτων. 

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε προσθέσουμε στο Google Classroom.
Ονοματεπώνυμο: *
Ηλικία: *
Σε ενδιαφέρει περισσότερο: *
Έχεις προηγούμενη εμπειρία; *
Σε τι βαθμό σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με την τέχνη της φωνής; *
Συμπληρώνοντας την φόρμα και λαμβάνοντας μέρος στα μαθήματα αποδέχεσαι την βιντεοσκόπηση και αναπαραγωγή τους για εκπαιδευτικούς και προωθητικούς σκοπούς. *
Θέλεις να λαμβάνεις ενημερωτικά email με δωρεάν υλικό και ασκήσεις για να εξελίξεις την καριέρα σου; *
Γράψε μου πως ανακάλυψες τα Ανοιχτά Μαθήματα  Καριέρας; *
Σε ευχαριστώ που συμπλήρωσες την φόρμα! Σύντομα θα λάβεις στο email σου όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και τις ασκήσεις! Θα με βοηθήσει να μοιραστείς την εμπειρία σου μέσω των social media και αν θέλεις να κάνεις story με tag για τα μαθήματα που ξεκινάμε μαζί σύντομα! @charikleia_mari 
Ας ανακαλύψουμε την φωνή μας μαζί λοιπόν! Ανυπομονώ να σε γνωρίσω!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy