Înscriere workshop-uri DENTis 2017 Cluj-Napoca
Acesta este formularul de înscriere la workshop-urile din cadrul Congresului DENTis 2017.
Descrierile workshop-urilor, precum și numărul de locuri disponibile și echipamentul necesar pentru participare se găsesc pe site la secțiunea Workshop-uri (http://dentis.osscluj.ro/informatii-participare/workshop-uri/).
Vă rugăm să aveți în considerare faptul că unele workshop-uri se pot suprapune, așa că verificați cu atenție orele de desfășurare de pe site.
Participanții vor fi aleși în funcție de ordinea înscrierilor, dar și de anul de studiu, considerând faptul că unele workshop-uri sunt destinate specific anumitor ani de studiu.
După completarea formularului, în termen de 48 de ore, vei fi contactat de un reprezentant OSS pentru confirmarea locului.
Atât participanții din Cluj, cât și cei din alte centre universitare vor plăti taxa în contul RO09 BUCU 6441 2767 2511 RO01, deschis la Alpha Bank Cluj-Napoca pentru Organizația Studenților Stomatologi, cu precizarea: „Înscriere, titlul workshop-ului și numele și prenumele”.
Înscrierea pentru participanților confirmați va fi validată la primirea unei imagini cu dovada plății pe adresa de email: trezorier@osscluj.ro.
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Adresă de mail *
Your answer
Anul de studiu *
Centrul universitar de proveniență: *
Doresc să mă înscriu la workshop-ul/workshop-urile: *
Required
Alte observații
Your answer
Am luat la cunoștință faptul că trebuie să achit taxa de participare în maxim 48 de ore de la primirea confirmării telefonice și apoi să trimit dovada plății pe adresa de mail trezorier@osscluj.ro . *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms