Fietsactie World Servants Haren
Hallo allemaal,

Vanaf zaterdag 29 juni 12.00 uur tot zondag 30 juni 12.00 uur gaan wij - World Servants Haren - 24 uur fietsen om geld op te halen voor Malawi. In de zomer gaan wij namelijk naar Malawi om daar klaslokalen en een lerarenwoning te bouwen. Voor meer informatie zie www.wsharen.nl

Wij zouden het super vinden als u hieraan zou willen bijdragen. Dit kan op verschillende manieren. U kunt ons sponsoren door geld over te maken naar NL 39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. World Servants en o.v.v. Groep Haren.

Daarnaast zouden wij het ook leuk vinden als er mensen met ons mee willen fietsen. We hebben een rondje van 20 en 30 kilometer uitgezet rondom Haren. Wij zullen deze telkens achter elkaar fietsen in ongeveer 2 uur. Indien u een racefiets heeft, kunt u op een willekeurig moment bij onze groep aansluiten. Ons vertrekpunt zal telkens de Gorechtkerk in Haren zijn.
Fietst u iets minder hard, maar wilt u wel graag mee fietsen? Dat kan natuurlijk ook! Op zaterdag 29 juni zal er een groep vertrekken om 14.00 uur, 16.00 uur, 20.00 uur en 23.00 uur. Hiervoor ook verzamelen bij de Gorechtkerk.
Als u mee heeft gefietst, zouden wij het prettig vinden als u hiervoor een vrijwillige bijdrage zou leveren voor de kinderen in Malawi.

Omdat wij druk aan het fietsen zijn, zouden wij het gezellig vinden als u op zaterdagmiddag langs komt bij de Gorechtkerk. Om nieuwe energie op te doen, is allerlei eten welkom. Brengt u wat mee?

Wij zijn druk aan het trainen en hebben er zin!

Groetjes,
Stijn, Suzan, Sander, Ellemijn, Anita, Hans, Michiel, Ruben, Jacob en Bernies

Wat is uw naam? *
Your answer
Wat is uw e-mailadres? *
Your answer
Wilt u mee fietsen met de racefiets? Zo ja, hoe laat wilt u starten?
Your answer
Wilt u mee fietsen op een normale fiets met een groep? Zo ja, hoe laat wilt u starten?
Neemt u iets te eten mee? Zo ja, wat?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service