ST. JORDI ALS HOSPITALS- Inscripció dels autors i les autores

Ja fa 12 anys, que de forma ininterrompuda, des del ClijCAT organitza les visites d’autors/es als hospitals per celebrar el Dia del Llibre amb els infants i joves, una iniciativa de la Fundació Jordi Sierra i Fabra que vam entomar amb tot l’entusiasme i que coordinem des dels inicis.

Des de fa uns anys comptem també amb el suport de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, pel que fa als autors del País Valencià i enguany sumem també la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i la Secretaria de Salut Pública per tal de facilitar tan com sigui possible la participació desinteressada i generosa dels autors i autores que decidiu participar-hi.

En què consisteix i què es proposa als autors/es?
Els autors i les autores visiten infants i joves hospitalitzats d’un dels centres sanitaris participants. Al llarg d’un matí i amb l’acompanyament dels docents de les aules hospitalàries, els autors/es van passant a conèixer diferents infants/ joves i aprofiten aquestes trobades per presentar, signar i regalar-los algun dels seus llibres. Cada autor/a visita un sol centre i ho fa acompanyat per algun/a companys/a més.

Comptem amb tu! Com pots participar-hi?

Les vistes tindran lloc els dies 15, 16 i 17 d’abril i es duran a terme en diferents centres hospitalaris de Catalunya i el País Valencià.

Els autors i les autores que hi vulgueu participar cal que ompliu aquest formulari ABANS DEL 29 DE FEBRER.

No us adormiu!
Email address *
Nom de l'autor/a
Your answer
Adreça i població de residència
Your answer
Província
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy