ЗАЯВЛЕНИЕ от иновативно училище, включено в Списъка на иновативните училища за учебната 2018/2019 година (съгласно Решение № 472 от 09 юли 2018 година на Министерски съвет) за кандидатстване относно разширяване обхвата на съществуваща иновация
Формулярът е за използване само от училищата включени в списъка на Иновативните училища (съгласно Решение № 472 от 09 юли 2018 година на Министерски съвет). Списъкът тук: https://goo.gl/vuuKkv.
В програмата за иновативни училища се кандидатства единствено чрез електронен формуляр, разделен на секции. Въпросите във формуляра отговарят на въпросите в работния документ (чернова). За да продължите към следваща секция, трябва да попълните всички задължителни полета, отбелязани със символ * (звезда).
Във формуляра могат да се добавят връзки/линкове към избрано от Вас хранилище като Google диск, OneDrive, Dropbox и др. Ако документите са повече от един - можете да ги архивирате. Уверете се, че линковете водят към конкретните документи/ресурси, които искате да споделите, както и че документите могат да бъдат преглеждани и записвани свободно и препращани, без да се иска специално разрешение.
Данните от този формуляр ще са достъпни само до членовете на Комисията за иновативни училища.
След като изпратите проектното си предложение, ще се отвори нов прозорец със съобщение, което потвърждава успешното изпращане. Ще получите копие от електронния формуляр само и единствено на имейл адреса, който въведете в полето отдолу.

За въпроси относно процеса на кандидатстване и работата на електроння формуляр: info@ischools.bg
За въпроси относно програмата и допустимостта за кандидатстване: i.mutsevski@mon.bg и n.beleva@mon.bg

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Center for Creative Training Association. Report Abuse - Terms of Service