Ilmoittautumislomake piirileiripäiville
Ilmoittautumislomake Pohjois-Karjalan Yleisurheilu ry:n järjestämille piirileiripäiville kaudelle 2020-2021. Leirit on tarkoitettu 12-14-vuotiaille (eli vuosina 2006-2008-syntyneille) yleisurheilun harrastajille.

Ilmoittautumiset ensimmäiselle leirille maanantaihin 5.10.2020 mennessä. Ilmoittautumislomakkeen täyttö tarkoittaa samalla myös ilmoittautumista ensimmäiselle leirille.

Leiripäiviä Joensuu Areenalle on tällä hetkellä varmistunut kaksi: lauantai 10.10.2020 ja tiistai 29.12.2020. Lisäksi talvikauden aikana todennäköisesti pidetään useampikin leiripäiviä, mutta niistä infotaan myöhemmin kun päivämäärät selviävät.

Leiripäivä alkaa Joensuu Areeassa klo 9.00 ja loppuu klo 16.00. Leiripäivän hinta on 29 euroa ja se sisältää harjoitusten lisäksi lounaan.

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan samalla kerralla molempiin leiripäiviin, kuitenkin aina ennen leiripäivää tulee sähköpostiin vielä erillinen kutsu jokaiselle ilmoittautuneelle.

Täytettyäsi kysyttävät kohdat, paina "Lähetä"-painiketta, jolloin tiedot tallentuvat automaattisesti (erillistä sähköpostivahvistusta ei tule).
Tietoja käytetään vain leireistä ilmoittamiseen ja leirilaskujen lähettämiseen.
Leiriläisen nimi *
Syntymävuosi *
Seura *
Lajiryhmä:
Tätä tietoa käyttäen jaetaan leiripäivän aikana leiriläisiä ryhmiin. Kaikki ryhmät harjoittelevat kuitenkin leiripäivän aikana monipuolisesti. Jos johonkin ryhmään tulee vain vähän ilmoittautuneita, yhdistetään ryhmiä tarpeen mukaan.
Suosikki lajiryhmä:
Clear selection
Osoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Sähköpostiosoite (vanhemman email, koska leirikutsut lähetetään tähän osoitteeseen) *
Vanhemman puhelinnumero (jotta tarvittaessa saadaan yhteys leirin aikaan vanhempiin)
Kenelle lähetetään lasku leiristä (kannattaa siis kysyä omalta seuralta laskutuskäytännöt) *
Jos laskutetaan seuraa (kokonaan tai puoliksi), kenelle seurassa lasku lähetetään?
Muuta huomioitavaa
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy