JELENTKEZÉSI LAP - "Hőkamerás felmérés újbudai lakosoknak" - 2021. nov.

Az alábbi jelentkezési lapot a www.mtvsz.hu/otthonosenergia oldal gyors energia-auditját kitöltött újbudai lakosok tölthetik ki. Kitöltésével jelentkezhetnek újbudai lakásuk/házuk ingyenes hőkamerás felmérésére, melyet a MTVSZ szakembere 2021. november 2. felében végez majd el, a jelentkezők között kisorsolt 10 újbudai lakosnál. Jelentkezési határidő: 2021. november 15.

NAGYON FONTOS!
Egy lakás/ház - egy jelentkezési lap hiánytalan kitöltése.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jelentkező újbudai lakos neve *
Jelentkező újbudai lakos értesítési e-mail címe *
A gyors energia-audit végén kapott kód (amit a beküldés után kiír a képernyőrek mellett, betűkből és számokból álló kód) *
A hőkamerával felmérendő lakás/ház pontos címe (irányítószám, utca házszám, emelet, ajtó): *
Opcionális: a jelentkező telefonos elérhetősége
Vonalas vagy mobilszám is lehet. Olyan számot adjon meg, amely elérhető munkaidőben.
Egyéb fontos megjegyzés
Adatvédelmi információ
A KEHOP 5.4.1 pályázat értelmében csak újbudai lakosok jelentkezhetnek a hőkamerás felmérésre és közülük is azok, akik (az energia info-napokon) élő vagy online energetikai tanácsadásban részesültek. A megadott személyes információkat és adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki vagy tovább, az alkalmazandó adatvédelmi irányelvekkel összhangban: https://mtvsz.hu/gdpr . A pályázati beszámolóhoz anonim, összesített eredményt kell leadnunk. ► hokamera@mtvsz.hu

Beírt adatok ellenőrzése, jelentkezési lap elküldése
Kérjük nézze át jól a beírt információkat, mert a jelentkezési lap elküldése után MÓDOSÍTANI ill. javított adato(ka)t megadni már csak a ► hokamera@mtvsz.hu címre írt e-mailben tud.

A jelentkezési űrlap adatok véglegesítéséhez, a jelentkezés elküldéséhez kattintson a [KÜLDÉS] vagy [SUBMIT] gombra.

A jelentkezés beérkezéséről megerősítő emailt küldünk a jelentkezéskor megadott e-mailcímre. A novemberi sorsoláson hőkamerázást nyert 10 újbudait emailen értesítjük.
További információ: hokamera@mtvsz.hu

Köszönjük!


Szervezők:
A tevékenység a KEHOP-5.4.1-16-2016-00828 azonosító számú, „Energiafordulat – lakossági szemléletformáló kampány Újbudán” című projekt keretében valósul meg, az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy