Anmälan VSRDS Rookieprogram hösten 2017
Nu öppnar vi äntligen anmälan till Västsvenska Roller Derby-Sällskapets Rookieprogram för vuxna - hösten 2017!

Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att börja med roller derby som spelare eller domare, eller kanske bara vill lära dig åka rullskridskor. Inga förkunskaper krävs. Den är öppen för alla från 16 år, och liksom i föreningen Västsvenska Roller Derby-Sällskapet välkomnar vi alla oavsett könsidentitet.

Träningarna kommer normalt att vara på söndagar klockan 16:00-18:00 i Angered Arena. Första tillfället blir 17/9 och sista den 14/1 2018. Totalt rör det sig om 16 träningar när du får träna på att åka rullskridskor och lära dig grundläggande moment för att börja spela roller derby.

När terminen är slut kommer de som deltagit och kommit tillräckligt långt i sin utveckling att erbjudas att göra det "Minimum Skills"-test som tagits fram av WFTDA och som är ett krav i de flesta föreningar för att träna roller derby med fullkontakt och så småningom spela match. Testet är också meriterande för domare.

Kostnad för kursen är 500 kronor och då ingår lån av rullskridskor, så långt våra låneskridskor räcker. Det finns ett begränsat antal rullskridskor i vuxenstorlekar och den som anmält sig först får förtur till att låna. Alla deltagare förväntas ordna egen hjälm, knäskydd, handledsskydd, armbågsskydd samt tandskydd till terminsstart.

Medlemskap i föreningen är frivilligt.

Anmälan är öppen till den 10:e september eller tills platserna tar slut.

Läs mer om Västsvenska Roller Derby-Sällskapet på http://www.vsrds.se

Email address *
Namn *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Har du ett facebook-konto, *
och godkänner du att vi kommunicerar med dig kring kursen via Facebook (grupper och meddelanden)? Kommunikation sker annars via mail och du måste då se till att kolla så mail från info@vsrds.se inte hamnar i din skräppost.
Vill du bli medlem i Västsvenska Roller Derby Sällskapet? *
Medlemskap i Västsvenska Roller Derby Sällskapet är inget krav för att gå kursen. För den som önskar finns det möjlighet att bli medlem för 300kr/termin. Medlemskap ger rösträtt i föreningen samt tillgång till interna forum och rabatt hos våra sponsorer Sticky Skates (Utrustning) och Roller Derby City (Tränings- och matchkläder).
Vill du låna rullskridskor? *
Lån av rullskridskor ingår i avgiften, så långt våra låneskridskor räcker. Det finns begränsat antal rullskridskor i vuxenstorlekar och den som anmält sig först får förtur till att låna.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms