Rejestracja na Seminarium PM Edukacja 2020
4 listopada 2020 roku
Email address *
Imię *
Nazwisko *
Adres email *
Numer telefonu *
Firma/Uczelnia
Członek IPMA Polska
Clear selection
Zgoda na przetwarzanie danych osobowych *
Klauzula informacyjna zgodna z RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy, że:
1. Administratorem danych wskazanych w zgodzie na przetwarzanie danych osobowych wyrażonej powyżej jest Stowarzyszenie International Project Management Association Polska z siedzibą przy ul. Starościńskiej 1b, lok. 3 w Warszawie, 02-516, tel.: +48 22 622 21 12, adres e-mail: biuro@ipma.pl
2. Celem zbierania danych jest rejestracja uczestnictwa w Seminarium PM Edukacja 2020.
3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych).
4. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do rejestracji uczestnictwa w Seminarium PM Edukacja 2020. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwe zarejestrowanie jako uczestnik Seminarium PM Edukacja 2020.
5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.
6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.
7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
8. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 10 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych.
7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
8. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 10 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of IPMA Polska. Report Abuse