OMIŠKA DINARA I MOSOR - petak, subota, nedjelja, 22. - 24. lipanj 2018.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski izlet. Prijave se primaju do srijede, 20. lipnja 2018. godine ili do popunjenja kombija. Slanjem ove prijave prihvaćate cijenu i uvjete navedene u opisu izleta. Odjaviti od izleta se možete do 20. lipnja 2018. godine, nakon toga odjave više nisu moguće, pa vas molimo da si sami pronađete zamjenu ili da platite kao da ste na izletu bili. Za odjavu ili više informacija kontaktirajte vodiče: Kruno Petričević (098/828-809) i Dubravko Balent (091/2122-969). Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA IZLETA
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
E-mail (nije obavezan unos)
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Mjesto čekanja autobusa: *
1. Mursko Središće (autobusna postaja) - 5.00 h / Čakovec (gradski bazeni) - 5.15 h / Varaždin (cesta kod Spara) - 5.30 h
Potvrda plaćanja: *
Cijena izleta je 480 kn (kombi prijevoz i 2 noćenja). Ovim putem potvrđujem da ću navedeni iznos platiti na dan izleta.
Required
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i cijenu i želim sudjelovati na izletu. Potvrđujem da dajem privolu Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, mail adresa i broj telefona) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog izleta.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms