Prijava za učešće: CGA Belgrade meets Banja Luka
CGA Belgrade je platforma posvećena okupljanju zajednice u industriji kompjuterske grafike. Kroz konferenciju, ali i druge aktivnosti i događaje, CGA Belgrade okuplja studente i profesionalce koji rade u filmskoj industriji, advertajzingu, 3D animaciji, gejming industriji, VR-u i digitalnoj umetnosti u cilju razmene znanja, iskustva, povezivanja i profesionalnog razvoja. CGA Belgrade je zajednička inicijativa Srpske filmske asocijacije, Crater Training Centra i VFX Serbia.

U partnerstvu sa Holoscope i Robokids, naše sledeće okupljanje organizujemo 28. februara u Banja Luci! Ovom prilikom okupljamo lokalne i regionalne predavače i profesionalce iz industrije, koji će podeliti svoja iskustva i informacije o trenutnim dešavanjima iz industrije kompjuterske grafike i vizuelnih efekata.

Učešće na događaju je besplatno uz prethodnu registraciju! Dobrodošli!

Sve lične informacije ostavljene u ovoj formi će biti zaštićene i neće se koristiti u druge svrhe osim za kontaktiranje radi komuniciranja informacija oko ovog i drugih CGA Belgrade događaja. Ni u kom slučaju se neće deliti niti dalje distriburati trećim licima.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Crater Studio. Report Abuse