Μείωση Άγχους Μέσω Ενσυνειδητότητας (MBSR) | Ατομικό Live Online • Δήλωση Ενδιαφέροντος
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα Μείωσης Άγχους-MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) είναι το μόνο επιστημονικά/ιατρικά επιβεβαιωμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα για τη μείωση και διαχείριση του άγχους της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μασσαχουσέττης (https://bit.ly/3rvfmOk). Έχει διάρκεια οκτώ (8) εβδομάδες και περιλαμβάνει μια (1) εβδομαδιαία συνεδρία. Πρόκειται για ένα άκρως βιωματικό πρόγραμμα που διδάσκει πρακτικές για την μείωση του άγχους από όπου και αν προέρχεται και μεθόδους αποτελεσματικής διαχείρισης στρεσογόνων καταστάσεων. Ταυτόχρονα καλλιεργεί την ενσωμάτωση μιας στάσης ζωής με περισσότερη ψυχική ισορροπία και ανθεκτικότητα. Η εκπαιδευτική μεθοδολογία βασίζεται σε καθοδηγούμενες ασκήσεις διαλογισμού, mindful movements, καταγραφή ημερολογίων, σύντομες διαλέξεις, εξέταση ερωτήσεων και αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα ατομικής πρακτικής. Η ατομική πρακτική αποτελεί καθοριστικό και αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης και έχει ως στόχο να υποστηρίξει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μπορούν να αφιερώνουν περίπου 45’ την ημέρα για ατομική πρακτική, καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://bit.ly/2o1QjFC

ΠΑΡΟΧΕΣ (Ατομικό Live Online)
Το ατομικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: 8 εβδομάδες / 9 Συναντήσεις* ● 18 ώρες άμεσης εκπαίδευσης από εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτή MBSR (8 Ατομικές συνεδρίες online x 1,5 ώρα & 1 Ολοήμερη ομαδική x 6 ώρες διά ζώσης*) ● 36 ώρες ατομικής πρακτικής βασισμένη σε αναλυτικό πρόγραμμα με ηχητικά καθοδηγούμενες ασκήσεις και τήρηση ημερολογίων ● 1 συνεδρία 30’ εντός 1 μήνα από την ολοκλήρωση του προγράμματος ● Δωρεάν συμμετοχή στις ολοήμερες συναντήσεις μελλοντικών ομαδικών προγραμμάτων.

* Η ολοήμερη διά ζώσης ομαδική συνάντηση 6 ωρών θα προγραμματιστεί μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
▸ Συνεδρίες μέσω τηλεσυναντήσεων (Zoom): 360 €
▸ Συνεδρίες διά ζώσης (Mindfulness 360): 540 € (μη διαθέσιμο)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ημερομηνία Έναρξης / Ημέρες / Ώρες Διεξαγωγής

Ο προγραμματισμός των συνεδριών θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή του προγράμματος κατά την συνάντηση/συνομιλία γνωριμίας που θα προγραμματιστεί μετά την αποστολή της παρούσας φόρμας “Δήλωσης Ενδιαφέροντος”.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
(1) Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα (τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά) και κάντε "κλικ" στο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" όταν ολοκληρώσετε. Οι πληροφορίες που δίνετε είναι αυστηρά εμπιστευτικές και πρόσβαση έχουν μόνο οι εκάστοτε συντονιστές/εκπαιδευτές του προγράμματος.

(2) Μετά την αποστολή της "Δήλωσης Ενδιαφέροντος" θα σας αποσταλεί email με πληροφορίες για την οργάνωση σύντομης τηλεσυνάντησης / συνάντησης γνωριμίας και προγραμματισμού με τον εκπαιδευτή.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (Zoom)
- H/W: Desktop/laptop, Σύνδεση Ίντερνετ (ταχύτητα 24 Mbs+), Κάμερα & Μικρόφωνο (Ενσωματωμένη ή εξωτερική).
- S/W: Εγκατάσταση εφαρμογής Zoom (https://zoom.us/)

Για να έχετε καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία παρακαλούμε ενημερωθείτε και βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας καλύπτει τις τεχνικές προδιαγραφές (οδηγίες στα Αγγλικά):
⁃ Δείτε τις τεχνικές απαιτήσεις για την πλατφόρμα online συναντήσεων Zoom (https://bit.ly/2JitXIz)
⁃ Κάντε μια αυτόματη δοκιμαστική συνάντηση (https://zoom.us/test)
⁃ Παρακολουθήστε ένα video tutorial για την λειτουργικότητα και χρήση της εφαρμογής Zoom (https://bit.ly/2YViHJW)

-------------------------------------------------------------------
Το πρόγραμμα είναι εκπαιδευτικό και κατά καμία έννοια θεραπευτικό και απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής αγωγής/θεραπείας. Εάν αντιμετωπίζεται ψυχολογικό ή άλλο πρόβλημα υγείας, απευθυνθείτε σε κατάλληλο ιατρό ή/και επαγγελματία υγείας.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mindfulness 360. Report Abuse