Individuele lidmaatschappen ESTA Belgium Flanders 2022
Beste Strijkersleerkracht,

Hartelijk dank voor uw interesse in ESTA!

Als u zich wenst lid te maken als individueel lid voor het werkjaar 2022, om zo te kunnen genieten van navormingsactiviteiten én het ARCO-tijdschrift (indien gewenst), vragen wij om

1° dit formulier online in te vullen en te verzenden. (U zal een bevestiging krijgen van wat u hebt ingezonden per email.)

2° Een overschrijving uit te voeren van het juiste bedrag (cfr. de door u gekozen formule) op het rekeningnummer BE85 5230 8019 2706 van ESTA Belgium Flanders vzw.
U wordt NIET automatisch naar een betalingspagina doorgestuurd. Wij vragen zelf de overschrijving uit te voeren met vermelding van “lidmaatschap 22 + uw naam”.

Zodra wij de overschrijving hebben ontvangen, zullen wij u een bewijs van lidmaatschap toesturen!

Nieuwe leden kunnen zich reeds in het najaar van 2022 lid maken en zo bij wijze van promo de najaar-activiteiten gratis meepikken.
Ook huidige leden kunnen van een promo genieten: wie 5 nieuwe leden kan aanbrengen, kan dit jaar een gratis lidmaatschap krijgen of een reductie. Fijn voor u, en een hele hulp voor ESTA!

Wenst u geen individueel lidmaatschap, maar wel uw strijkersleerkracht of team van leerkrachten als school een lidmaatschap aan te bieden, dan vragen wij om via de website het online formulier voor scholen in te vullen. U kan dit terugvinden op onze website www.estabelgiumflanders.be

Alvast bedankt,
Het bestuur van ESTA Belgium-Flanders

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy