Paaskamp 2021
Paaskamp - maandag 12 april & vrijdag 16 april 2021
Iedere dag van 10:00u - 16:00u

Een hele week pony-kind skills ontwikkelen, waarbij zowel op de grond als op de pony's gewerkt. Hierbij ligt de focus vooral op kleine groepjes en combinatie van werken met de ponies en knutsel- of andere activiteit (film, knutsel, tekenen, …). Samen spelen en heel veel fun met en op je pony. Hierbij zijn de grondwerkspelletjes heel belangrijk en ontwikkelen de kinderen meer zelfvertrouwen om met een pony & paard te werken. Ook in het rijden werken we naar ontspanning tussen kind en pony/paard. Alle niveau zijn welkom en het programma wordt aangepast aan het niveau van de verschillende kinderen.

Alle leeftijden – 8 kindjes/dag
Naam kind *
Geboortedatum kind *
Niveau omgang paarden/pony's *
Adres
Telefoonnummer ouder(s)
E-mailadres
Inschrijving Krokustweedaagse
Clear selection
Kostprijs & betaling
Prijs per kamp: 300 € (4 dagen van dinsdag 10u tot vrijdag 16u)
Inbegrepen: werken met de ponies, randactiviteit (knutselen, tekenen, spelen,...), drinken, accommodatie/tenten, 4-uurtje, ...

Kindjes nemen zelf lunch mee, drank en 4-uurtje worden verzorgd.

Inschrijving wordt bevestigd door betaling van een voorschot van 30€ of het volledige bedrag op rekening:

BE20 1030 5255 3456, BIC NICABEBB, Pavio bvba met als omschrijving naam kind dat jullie inschrijven en voor welke dag/kamp

Opvang van 8:30u tot 17:00u mogelijk, gelieve door te geven vanaf wanneer zoon/dochter aanwezig zal zijn en wanneer ze afgehaald worden.

Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor +15€.
VLP-verzekering *
Opmerkingen - vragen - opvang
Ik wil op de hoogte blijven van komende activiteiten via de nieuwsbrief *
Bij vragen of opmerkingen mag U altijd contact opnemen: viola@paviocurlys.be of via telefoon: 0468 12 48 87
Persoonsgegevens worden enkel gebruikt bij clubactiviteiten van Pavio bvba en voor de aansluiting van een VLP-verzekeringen aan Paardensport Vlaanderen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy