Partitúra tábor 2020. jelentkezési lap (résztvevői)
Idén is megrendezzük a Partitúra tábort, immár tizennegyedik alkalommal. A tavalyihoz hasonlóan ebben az évben is szeretnénk zenei és sportos színezetet is adni a tábornak – lehet választani. Arra törekszünk, hogy a tábor révén tanuljuk, gyakoroljuk, hogy mit is jelent Jézusban hinni, az ő családjához – a gyülekezethez – tartozni, és ebből fakadóan hogyan vehetünk részt a bennünket körülvevő világ, a város életében, alakításában, szolgálatában.

A gyakorlati tudnivalók

A tábor időpontja: 2020. augusztus 2–8.
Vasárnap délután kezdődik, és szombaton ebéddel ér véget. A szombati ebéd előtt tartandó záró istentiszteletre minden családtagot, ismerőst szeretettel várunk!

A szombati „plusz ebéd” azt jelenti, hogy a táborozók szülei vendégeink, ha jelzik előre. További családtagoknak is tudunk ebédet rendelni a jelzés alapján, térítés ellenében. Kérjük a jelentkezési lapon a létszámot jelezni!

A program minden nap viszonylag későn ér véget – kivéve a legkisebbek számára. Ezért a nagyobbak esetében a bentalvást javasoljuk.
Az esti áhítatok nyilvánosak. Az azokat követő beszélgetések korosztályos csoportokban történnek.

Külön csoportot indítunk a felnőttek számára. Ennek lehetőségét másokkal is osszuk meg!

Korhatár: ált. isk. első osztályától 21 éves korig.
Az esti áhítatok és az azokat követő beszélgetések felnőttek számára is nyitottak.

Jelentkezés az alábbi kérdőív digitális kitöltésével és az előleg befizetésével történik.
A táborok a gyülekezeti közösségi élet szerves részét képezik. Akkor töltik be szerepüket, ha nem egyszeri, kampányszerű epizódok az életünkben, vagy egy-egy év során. Továbbá: a gyermekeket nem lehet Isten közelébe küldeni, csak vinni, vezetni. Ezért azt várjuk a táborba jelentkezőktől, hogy a jelentkezés és a tábor ideje között rendszeresen vegyenek részt családjukkal gyülekezetünk életében: istentiszteleteken és a korosztályuknak megfelelő csoportban. Akik nem a mi gyülekezetünkhöz tartoznak, azoktól saját közösségük látogatását kérjük.

Jelentkezési határidő:
- 2020. január 31-ig a részvételi díj 28.000 Ft, gyülekezetünk tagjai szükség esetén támogatást kérhetnek
- emelt díjas: 2020. február 1–23 között, ekkor a részvételi díj 34.000 Ft, támogatás nem kérhető

A jelentkezéseket beérkezési sorrendben vesszük figyelembe, helyhiány esetén várólistára tesszük.

Ha egy családból több gyermek jelentkezik, mindegyikhez külön kérjük kitölteni a jelentkezési lapot! A szombati ebéd rendelésénél minden vendéget csak egy helyen jelöljünk meg!

A jelentkezés érvényességéhez 7.000 Ft előleg befizetendő (személyesen, csekken, kártyával (istentiszteletek, gyülekezeti alkalmak után) dr. Szabó Mátyásné pénztárosnál, vagy átutalással (OTP 11745011-20055071). Lehetőleg utalással. Utalás esetén kérjük feltüntetni a közlemény rovatban a táborozó nevét, és azt, hogy „Partitúra 2020”. Az előleg beleszámít a tábor díjába. Az előleget a jelentkezés lemondása esetén nem áll módunkban visszatéríteni. Helyhiány miatti elutasítás esetén természetesen igen. Tudni kell, hogy a táborozás díja lényegében adomány, hozzájárulás a tábor költségeihez, és nem szolgáltatás megfizetése. Gyülekezetünk tagjai – szükség esetén – támogatást igényelhetnek, ha jelentkezésük és az előleg január 31-ig beérkezik.

Segítő szolgálatra mind táborozóknak, mind felnőtteknek lehet jelentkezni. Ennek részleteit egyéni egyeztetéssel tisztázzuk.

További információ:
Győri Péter Benjámin lelkész
Szolnoki Evangélikus Egyházközség
5000 – Szolnok, Verseghy park 2.
20/824-4829
szolnok@evangelikus.hu

A jelentkezés elfogadásáról visszajelzést, a táborozóknak további információt küldünk.

Hogyan lehetünk másoknak is segítségére?
A táborok nem csak élvezetes élmények, hanem részei a gyülekezet szolgálatának. A céljuk, hogy Jézussal találkozhassunk, és az Ő személye meghatározóvá váljék életünkben. Ez minden áldozatot megér. Éppen ezért táborainkat mindenki számára elérhetővé kívánjuk tenni. Anyagi okok miatt senki ne maradjon le! A részvételi díjak nem fedezik a költségeket. A különféle támogatások teszik lehetővé a táborok megrendezését.
Kérjük tehát, hogy
- akinek szüksége van segítségre, bizalommal, szégyenérzés nélkül kérje!
- Akinek módja van, a saját költségén túl, legyen mások segítségére!
Ezzel éppen úgy teszünk, ahogy Jézus, aki „gazdag létére szegénnyé lett értetek, hogy ti az ő szegénysége által meggazdagodjatok” (2Kor 8, 9), minthogy mi az ő szegénysége által meggazdagodtunk.
Táborozó neve *
Your answer
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím *
Your answer
Gyülekezet *
Your answer
Szülő neve *
Your answer
Szülő telefonszáma *
Your answer
Szülő e-mail címe *
Your answer
Zene vagy sport? (Melyik csoportba szeretnél tartozni?) *
Zenész: milyen hangszeren játszol?
Your answer
Zenész: milyen szinten állsz a hangszeres játékban?
Milyen hangszeren tudsz játszani, hány éve tanulod?
Your answer
Zenész: milyen hangszeren szeretnél játszani?
Sport: mit sportolsz?
Your answer
Szállást kérsz-e? *
Szombatra hány ebédet kértek? (Táborozónként két vendég "belefér", a további vendégeket térítés ellenében tudjuk fogadni. Itt az összes várható vendég számát kérjük megadni.) *
Pólóméret (betűjel vagy gyermekméret-szám) *
Póló szabás *
Allergia, diéta
Your answer
Szülőknek, fiataloknak, felnőtteknek szóló kérdés: segítőként részt vennél-e valamilyen szolgálatban? Ha igen, miben? Részleteket személyesen egyeztetjük. *
Required
Saját gyermekem díján felül rászorulók támogatására felajánlom az alábbi összeget:
Your answer
Támogatási igény
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy