Prijavnica za 1. razred verouka v PZŽ SG (2021/22)

Dragi starši!

Vaši otroci so s krstom postali Božji otroci. Za starša je to velik blagoslov, saj otrokovo življenje spremlja tudi brezpogojna Božja ljubezen. Dandanes je pomembno, da vzgajamo otroke v dobre in poštene ljudi. Pri vsem tem pa nam vsekakor pomaga vera. Vsi smo pred izzivom, kako v danih razmerah privesti otroke in mladostnike do živega odnosa z Jezusom. Verjamemo, da se doma trudite po najboljših močeh. Res je, da je osrednje mesto kateheze prav v družini, a ugotavljamo, da starši potrebujemo tudi pomoč župnijske kateheze. Z veroukom tudi mi pomagamo otrokom odkrivati pot do Boga. Prav zato vas prisrčno vabimo, da svoje otroke vpišete k verouku. S skupnimi močmi bomo tako lažje usmerjali otroke, da bodo hodili po pravi poti - po poti Jezusa, ki je Pot, Resnica in Življenje.

katehistinja Lili
Priimek in ime otroka: *
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Župnija: *
Required
Šola, ki jo bo otrok obiskoval: *
Required
Krstni zavetnik mojega otroka:
Datum in župnija svetega krsta: *
Oblike verouka v PZŽ Slovenj Gradec
- Klasični verouk poteka enkrat tedensko po urniku (Slovenj Gradec, Pameče) oz. enkrat mesečno štiri šolske ure (od 9h do 12h) za veroučence iz Sel oz. Starega trga. Vodijo ga različni kateheti in pri tem uporabljajo delovne zvezke in učbenike. Za več informacij se lahko obrnete na go. Sonjo: sonja.mkreft@gmail.com.

- RadŽivim verouk (Družinska kateheza): Pred dvema letoma smo začeli z veroučnimi srečanji, ki smo jih poimenovali Družinska kateheza. To so mesečna srečanja celotne družine veroučenca, ki pomagajo tako otrokom, predvsem pa vam, starši, ki si želite, da rast vere ne bi bila samo postranska stvar vašega otroka. V letošnjem letu gremo še korak naprej: ponujamo RadŽivim verouk. To bodo mesečna srečanja za celotno družino. Za vaše otroke bodo skrbeli navdušeni animatorji, z vami pa se bomo srečali voditelji in skupaj odkrivali lepoto in vprašanja vere, ki so pomembna tako za vas kakor za vaše otroke. Tako kot v letošnjem "korona" letu bomo nadaljevali s pomočjo spletnega orodja Zoom, takoj ko bo možno, pa bomo prešli na srečanja v fizični obliki. Za več informacij se lahko obrnete na go. Mileno: milena.pacnik1@gmail.com.

- Individualni verouk je namenjen tistim veroučencem, ki zaradi drugih dejavnosti (treninga ipd.) ne morejo obiskovati verouka skupaj s svojimi vrstniki ali pa se v skupino ne morejo vključiti in sodelovati tako, da bi bilo dobro za vse. Srečanja potekajo enkrat mesečno skupaj s starši, ki dobijo navodila in z otrokom delajo doma.
Oblika verouka, ki jo bo otrok obiskoval v letu 2021/22: *
Required
Priimek in ime mame: *
Poklic mame:
Datum in kraj rojstva mame: *
E-naslov mame: *
Telefonska številka mame: *
Priimek in ime očeta: *
Poklic očeta:
Datum in kraj rojstva očeta: *
E-naslov očeta: *
Naslov (ulica, številka, pošta): *
Telefonska številka očeta: *
Poročena: *
Če sta poročena, prosimo, napišita župnijo in datum poroke.
Vpisnina, mesečni dar in literatura
a) dar za verouk na družino je 35 €

b) 10 € mesečni dar
TRR SI56 1954 0501 0381 962 sklic (SI00 2472020)
Namen: ime in priimek otroka ter razred

c) literatura (za klasični verouk)
1., 2. in 3. razred 10 € (delovni zvezek)
4., 5., 6. razred 5 € (izposoja učbenika - prosimo, da vrnete lanski učbenik)
Vpisnino sem poravnal: *
Required
Ali nam želite še kaj sporočiti?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy