Speurtocht 't Zonnetje Melveren 2021
Trek tijdens de paasvakantie je wandelschoenen aan en ga op speurtocht. De ouderraad van VBS 't Zonnetje heeft een familiespeurtocht op touw gezet waar jong en oud aan kan deelnemen. Kijk goed uit je doppen en vind de verborgen schatten. Blink je uit met de meeste juiste antwoorden, dan staat je een fantastische prijs te wachten!

Met de opbrengst ondersteunt de ouderraad de school met de aanschaf van speelgoed voor op de speelplaats.

Via dit formulier kan je je inschrijven. Dit aan de democratische prijs van € 10 per wandelgroep.

Je mag groepjes vormen zo klein of zo groot als je wil. Je moet wel per groepje inschrijven en per groepje mag je maar één keer een antwoordformulier indienen. Verder houd je natuurlijk ook rekening met de eventueel nog geldende coronamaatregelen.

Houd rekening met een flinke halve dag speur- en wandelplezier en zorg voor het nodige proviand onderweg!

De betaling kan u doen door het bedrag van € 10,00 over te schrijven naar BE90 9796 5344 3232 op naam van Ouderraad ’t Zonnetje, met vermelding van je groepsnaam, gevolgd door "speurtocht 2021".

Na betaling krijg je de opdrachtenbundel en antwoordformulier toegestuurd, die je digitaal kan meenemen onderweg of eventueel zelf afprinten. De antwoorden onderweg kunnen ook via een ander Google Forms ingevuld worden.

De groepjes met het meeste juiste antwoorden staan mooie prijzen te wachten! In het geval van gelijke stand hebben we aan het eind nog een schiftingsvraag bedacht.
Email address *
Bedenk een leuke groepsnaam *
Namen deelnemers (elk op nieuwe lijn) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy