Engage 2019 Регистрација
ENGAGE е конференција за социјален активизам, која Младински образовен форум и Радио МОФ ја организираат по осми пат. На 18ти Мај во Кино Култура странски активисти, новинари, креатори на граѓански и онлајн иницијативи ќе споделуваат знаења и искуства на теми поврзани со граѓанска ангажираност, активизам на јавен простор, слобода на говор, образование, животна средина, протокот на информации и можности за граѓанска мобилизација преку интернет.

Преку ENGAGE, МОФ и Радио МОФ се стремат да го подигнат нивото на информираност на граѓаните, нивната присутност и активно делување, како онлајн, така и во физичкиот простор. Со 10 говорници и 300 гости во публика, обезбеден аудио и видео стриминг, ENGAGE ќе обезбеди едукација, интеракција и инспирација за индивидуи, групи и организации чија цел е да го подобруваат општетството во кое живееме.

Mожност за учество ќе имаат првите 200 пријавени учесници.


Име и презиме *
Your answer
Е-mail *
Your answer
Професија *
Your answer
Организација/Компанија/Факултет *
Your answer
Дали сте биле учесник на претходните изданија на Engage? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Radio MOF.