Inscripció #ParcBitInspira "Visualització de dades" amb Wireless DNA

El proper taller de #ParcBitInspira anirà de la mà de l'empresa Wireless DNA, que compartirà el seu coneixement en Visualització de dades a càrrec d'un dels seus analistes / programadors, Octavio Jaume.

Dimecres dia 10 d'abril, Wireless DNA oferirà un «Taller Visualització de dades» a les 13 h.
A EmprenBIT, la incubadora de l'edifici Disset.

Per què participar en aquest taller?

Wireless DNA és una empresa amb coneixements basats en l'anàlisi de dades massives, ja que els seus dos principals sectors d'activitat es basen en les telecomunicacions i la meteorologia. Però, com tractar aquestes dades, quines eines estan al nostre abast per treure conclusions adequades que ens ajudin a prendre decisions? Els mapes 2D o 3D, els filtres, els gràfics, les taules, són diferents maneres de mostrar de forma visual les dades, tant mitjançant programari lliure com llenguatges de programació.

A qui va dirigit?

A totes les persones que manegen grans bases de dades i que cerquen pautes per a resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. Octavio Jaume s'adaptarà a l'audiència, ja siguin analistes o no, ja que abastarà tots els punts de vista sense entrar en detalls de programació.
Qui és Octavio Jaume?

Octavio Jaume és un membre de l'equip de Meteoclim. El seu treball està orientat al tractament de dades estadístiques de models, tant meteorològics com climàtics. En concret, el models meteorològics WRF, MM5 i GFS, i climàtics globals utilitzats en els informes de l'IPCC (CMIP5), regionals (Cordex) i projeccions locals, elaborades en el si de Meteoclim per diferents treballs concrets. A més, desenvolupa aplicacions informàtiques de diversos tipus a l'àmbit de la meteorologia i la climatologia, des de mapes geolocalitzats interactius, fins a interfícies de programació, basades en càlculs estadístics.
Nom: *
Your answer
Llinatges: *
Your answer
Empresa i carrèc: *
Your answer
Municipi: *
Your answer
E-mail de contacte: *
Your answer
Newsletter del Parc Bit
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy