SZÍNHÁZ-DRÁMA-NEVELÉS (27.) Tréningtől tanóráig, hétköznaptól az ünnepig (alkalmazott… dráma, színház, zene, mozgás, vers, báb… és a pedagógus) november 15-16.
FIGYELEM:
A meghirdetett programból már nem lehet regisztrálni a Suttogók című előadás mellett a Lovai Ágota, Perényi Balázs, Pap Gábor, Kovács Zoltán és Dolmány Mária vezette foglalkozásokra/tréningekre!!!

2019. november 15-én és 16-án huszonhetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Drámapedagógiai Társaság szakmai hétvégéje a Marczibányi Téri Művelődési Központtal együttműködésben. Szokás szerint rangos szakmai programmal várjuk majd egyesületi tagjainkat és mindazokat, akik még nem tagjai a Magyar Drámapedagógiai Társaságnak, de érdeklődnek a gyermekszínjátszás, a drámapedagógia és a színházi nevelés iránt. A rendezvény vendégei tréningeken, bemutató órákon, saját élményű foglalkozásokon és színházi (nevelési) előadásokon vehetnek részt.

Helyszín: Budapest, II. kerület, Marczibányi tér 5/A

A foglalkozások többnyire létszámkorlátosak, ezért a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. A leírásoknál jelöltük, hogy mely programoknál van résztvevői, illetve nézői létszámkorlát. Az online regisztrációban csak magára a programra lehet regisztrálni; hogy a programon belül ki lesz résztvevő és ki lesz néző, a program napján, reggel, a személyes megjelenéskor dönthető el – a létszámkorlát figyelembevételével.
FIGYELEM: a regisztráció a részvételi díj befizetésével válik érvényessé!!!
Aki regisztrált és befizette a részvételi díjat, a rendezvény napján az aulában elhelyezett regisztrációs pultnál átveheti a belépőt. Szeretettel várjuk!

A REGISZTRÁCIÓ MENETE:
A sikeres (és rövid idő alatt lebonyolítható) regisztráció érdekében a következőket javasoljuk:
- Tekintse meg a részletes programot (https://drama.hu/2019/10/szinhaz-drama-neveles-27/), válasszon a párhuzamosan futó foglalkozások közül.
- Töltse ki a regisztrációs űrlapot.
- Ha megválaszolt minden kérdést, kiválasztotta a programokat, kattintson a „küldés” vagy „submit” gombra.
- Ne felejtse el a részvételi díjat átutalni, mert a regisztráció csak a befizetéssel együtt érvényes.

FIGYELEM: a regisztráció a részvételi díj befizetésével válik érvényessé!!!
Aki regisztrált és befizette a részvételi díjat, a rendezvény napján az aulában elhelyezett regisztrációs pultnál átveheti a belépőt.

RÉSZVÉTELI DÍJ: MDPT tagok számára nem tagok számára
Péntek: 1.000 Ft 1.500 Ft
Szombat: 2.000 Ft 3.000 Ft
Bérlet: 2.750 Ft 4.250 Ft

A részvételi díjat kérjük előre átutalni.
Bankszámlaszám: Magyar Drámapedagógiai Társaság, OTP 11701004-20065946, azonosításként kérjük, tüntesse fel az „SZDN” rövidítést, a jelentkező nevét és a dátumot vagy dátumokat!
A befizetés határideje: november 13. (szerda). A határidőn túli utalás helyett a helyszíni jegyvásárlást javasoljuk.

A regisztrációt igyekszünk minél előbb visszaigazolni. Amennyiben három munkanapon belül nem kap erről e-mailt, kérjük, érdeklődjön telefonon (Szemerédi Fanni, 70/3353959).
Amennyiben a későbbiekben kiderül, hogy mégsem tud a programon részt venni, kérjük, jelezze az szdnregisztracio@gmail.com e-mail címen.

Szeretettel várjuk!
Email address *
A jelentkező adatai
Társaságunk az Ön adatait a jogszabályi megfelelés figyelembe vételével, annak betartásával kezeli.
*
Név *
Telefonszám *
Számlázási név *
Ha nincs szüksége számlára, nekünk akkor is ki kell állítanunk, ezért kérjük, adja meg a következő adatokat.
Számlázási cím *
Tagja a Magyar Drámapedagógiai Társaságnak?
(A tagság feltétele az elmúlt egy évben befizetett éves tagdíj. A tagság meghosszabbításának módjáról, illetve a tagságba történő belépésről bővebb információ itt található: https://drama.hu/magyar-dramapedagogiai-tarsasag/)
*
A párhuzamosan futó programok közül csak az egyikre van lehetősége regisztrálni. Kérjük, ha egy programon nem vesz részt, azt is jelölje, az űrlap csak akkor engedi továbblépni. Köszönjük!
Részt vesz a rendezvény pénteki programján? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy