Prijavnica: PraviLNO pečeno
Pravična trgovina v Sloveniji v okviru Fairtrade piknika pripravlja tekmovanje PraviLNO pečeno. Izmed vseh prijavljenih vas bomo izbrali 30, ki vas bomo prosili, da pečene izdelke prinesete 13. maja 2017 na Fairtrade piknik, ki bo potekal v Tivoliju na travniku ob Čolnarni. Poskusila in ocenila jih bo strokovna komisija in nagradila najboljše tri. Prinešene izdelke bomo ponudili obiskovalcem v zameno za prostovoljni dar. Z zbranimi sredstvi bomo otroke Zveze prijateljev mladine oskrbeli s pravično čokolado.
V zahvalo za sodelovanje bomo recepte vseh izdelkov v tekmovanju objavili v e-knjižici in jih po želji opremili z logotipi, povezavami do socialnih omrežij/blogov/spletnih strani sodelujočih.

Najboljše tri PraviLNO pečene izdelke po izboru komisije bomo nagradili. Zmagovalec bo domov odnesel bon za 30 EUR za nakup izdelkov v Pravični trgovini 3MUHE, drugouvrščeni si bo lahko izbral izdelke v vrednosti 20 EUR v Pravični trgovini 3MUHE, tretje mesto pa tekmovalcu prinese bon za 10 EUR v Pravični trgovini 3MUHE.

Prijave zbiramo do vključno 10. maja 2017.

Pravila sodelovanja najdete na www.pravicna-trgovina.si.

Ime
Your answer
Priimek
Your answer
Telefonska številka
Your answer
Elektronski naslov
Your answer
Uporabljene sestavine in poreklo
Your answer
S prijavo potrjujem, da so navedeni podatki resnični in da bo pekarski izdelek spečen izključno iz sestavin lokalnega izvora oziroma iz pravične trgovine ter da bo količina izdelka zadostovala za najmanj osem oseb.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms