Ilmoittautuminen HaLi:n lasten ryhmiin 2021-2022
Täytä kaikki tiedot huolellisesti. 1 lomake / lapsi. Muista painaa lopussa lähetä-painiketta. Saat automaattisen yhteenvedon lomakkeen tiedoista sähköpostiisi heti lomakkeen lähettämisen jälkeen.

HaLi:n lastenryhmien toimintakausi 2021-2022.
30.8-15.12.2021 (syysloma 25-31.10.2021) & 10.1-30.4.2022 (talviloma 21-27.2.2022).

Ryhmiin valinnat pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vastaukset ja muut tärkeät tiedot (myös maksuohjeet) lähetetään jokaiselle myöhemmin sähköpostilla.

Koronatilanteen vuoksi lasten ryhmien maksimikoko on 15-25 ja vuosijäsenyys on poikkeustilasta johtuen mahdollista suorittaa halutessaan kahdessa osassa.

Henkilötietoja käytetään harjavallanliikuntaseura.fi/hinnasto -sivustolla löytyvän tietosuojaselosteemme mukaisesti vakuutuksen ottamiseen, jäsenrekisterin ylläpitoon sekä yhteydenpitoon tarvittaessa. Täyttämällä kentät hyväksyt tietojen käytön.
Email *
Lapsen etunimi *
Lapsen sukunimi *
Lapsen syntymäaika (pp.kk.vvvv) *
Huoltajan koko nimi *
Huoltajan puhelinnumero *
Ryhmät (valitse yksi) *
Required
Jos lapsi osallistuu useampaan kuin yhteen ryhmään, kirjoita lisäryhmien nimet tähän. Vuosimaksu ryhmien yhteishinta 70€/vuosi.
Toinen henkilö/huoltaja, joka saattaa kuljettaa lasta jumppaan - koko nimi ja puh.
TÄRKEÄÄ! Muu olellinen tieto esim. maksaja, jos muu kuin huoltajakentässä oleva nimi sekä jos lapsella on esim. jokin erityishuomiota vaativa terveydentila (astma tms.)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy