Heltinneprosjektet 2020
Heltinneprosjektet er Hyperions møteplass for jenter og ikke-binære som liker å drive med nerdekultur. Igjennom tre samlinger i løpet av året, blir vi kjent med hverandres fantastiske fritidsinteresser, utveksler erfaring og lærer hvordan vi kan skape en nerdekultur som er for alle.

Er du heltinnen vi ser etter?

Deltakelse er gratis og Hyperion dekker reise til samlingene, som vil finne sted i Oslo. Datoene for samlingene er 9. mai, 12. september og 14. november. Det er ønskelig at du som deltaker kan delta på alle.

Fyll ut søknadsskjemaet og fortell oss hvorfor du ønsker å delta i årets prosjekt. Søknadsfrist 13. april.

Lurer du på noe? Ta kontakt med aktivitetsekretær på kristina@n4f.no.
Email address *
Personvern *
I dette skjemaet ber vi om sensitive personopplysninger. Dette er eventuelle allergier og eventuelle helse- eller sykdomsforhold som vi bør vite om. Dette er informasjon som kun skal benyttes på forhånd av og under arrangementet, til matservering og individuell tilrettelegging når det kommer til blant annet overnatting eller dersom det skulle være noe helsemessig som vi må ta hensyn til. Sensitive personopplysninger vil bli slettet i etterkant av arrangementet. Informasjonen blir kun behandlet av prosjektleder med ansvar for arrangementet og generalsekretær. Informasjonen som du oppgir i dette påmeldingsskjemaet behandles etter Hyperions personvernsreglement, som du kan lese her: http://n4f.no/wp-content/uploads/2018/06/Personvernsreglement-for-Hyperion.pdf
Required
Fullt navn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Hvilket kjønn definerer du deg som? *
Your answer
Hvilke(n) forening(er) kommer du fra? *
Det er ikke nødvendig å være medlem av en forening, men søkere som er medlem blir prioritert.
Your answer
Har du verv i din forening?
Your answer
Hva er din fantastiske fritidsinteresse?
Driver du med cosplay, laiv, dataspill, rollespill, fantasy-litteratur eller noe helt annet? Vi vil vite hvilken nerdete interesse(r) du brenner for.
Your answer
Fortell oss hvorfor du ønsker å delta på Heltinneprosjektet 2020: *
Your answer
Er det noe annet vi burde vite?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Hyperion - N4F. Report Abuse