Chestionar privind campania #PeBune?
#PeBune? este o campanie de conștientizare ce își propune să atragă atenția publicului asupra importanței eliberării locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități. Prin completarea acestui chestionar, sprijiniți Fundația Motivation România să continue să adapteze campania, astfel încât eliberarea locurilor de parcare să devină o normalitate, iar drepturile persoanelor cu dizabilități să fie cu adevărat respectate.

Completarea chestionarului durează maxim 5 minute iar rezultatele vor fi disponibile curând pe www.motivation.ro/pe-bune.

Lăsați-ne adresa de email la finalul chestionarului ca să primiți vești despre campania #PeBune? și despre programele de viață independentă pentru persoanele cu dizabilități, derulate de Motivation. Vă asigurăm că datele pe care ni le furnizați vor fi în siguranță cu noi!

Vă mulțumim pentru implicare.

Împreună, punem în mișcare Roțile Schimbării!

Ați auzit despre campania #PeBune? *
Required
Cât de utilă considerați că este o astfel de campanie? *
Required
Vă rugăm să precizați numele magazinului în care ați întâlnit materialele campaniei #PeBune
Your answer
Gândindu-vă la magazinul menționat mai sus, cât de ușor ați găsit materialele campaniei în interiorul magazinului? (bifați o singură opțiune!)
În ce măsură dețineți cunoștințe/sunteți informat(ă) cu privire la importanța locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități? (bifați o singură opțiune) *
Required
Credeți că persoanele cu dizabilități au nevoie de locuri de parcare special amenajate? *
Required
Care credeți că sunt cele mai potrivite acțiuni pentru a informa publicul larg despre importanța locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități? (puteți alege mai multe variante de răspuns) *
Deloc utilă
Puțin utilă
Așa și așa
Utilă
Foarte utilă
Pliante, afișe în hipermarketuri
Pliante, afișe în magazine de cartier
Informări la școlile de șoferi
Mesaje TV
Mesaje radio
Informări la locul de muncă
Altele (vă rugăm specificați mai jos)
În ce magazine propuneți să fie prezentă campania?
Your answer
Precizați aici sugestiile dvs privind Alte acțiuni pe care le credeți utile pentru informarea publicului privind importanța locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități:
Your answer
Ați fi dispus(ă) să susțineți campania #PeBune prin aplicarea stickerului campaniei cu dimensiunea 50 x 10 cm pe propria mașină? *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms