Er du interessert i tillitsverv i kretsen?
Her kan du melde interesse for å være med i speider-, rover- eller lederombud i kretsen, eller være kursholder på kretsens arrangement.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn
Hvor kan vi kontakte deg? (mail/mobil)
Kort oppsummering av tillitsvervene:
Bever og Småpeiderombudets oppgaver ligger i planlegging og arrangering av aktiviteter for speidere flokkalder,

Speiderombudets oppgaver ligger i planlegging og arrangering av aktiviteter for speidere i tropp- og flokkalder, slik som peffkurs, VM i speiding, U-tur'n, o.l. For å være med i speiderombudet er det lurt å ha vært speider eller speiderleder, og være villig til å lære nye ting.

Roverombudet har ansvar for å planlegge og gjennomføre gøye, spennende og sosiale aktiviteter for roverne i kretsen, utenom ordinære rovermøter. Det inkluderer blant annet RRR, roverquiz og spillkveld, men roverombudet står fritt til å bruke fantasien til å arrangere andre aktiviteter også. Det er ønskelig at ombudsmedlemmene til roverombudet er i roveralder.

Lederombudet vil stå som hovedledd i nettverksbyggingen mellom kretsens ledere, på tvers av grupper. Der kommer samlinger av alle slag, som flokk-/troppsledersamling, senk skuldrene kveld og mer. For å være medlem i lederombudet er eneste krav som stilles engasjement for sosialt samhold mellom ledere.

Kursholdere i Hordaland krins holder, sammen med Ledertrenerpatruljen, kurs i ledelse og spesielle emner for resten av lederne i kretsen. Det er anbefalt å ha tatt grunntreningen i Norges speiderforbund, ha erfaring som leder i egen gruppe, eller tilsvarende erfaring.
Hvilke(t) tillitsverv er du interessert i? (kan velge flere)
Kommentar?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy