Interesselijst Batavierenrace
Op 28 & 29 april 2023 vindt de 51e editie van de Batavierenrace plaats! De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld en zal van start gaan op vrijdagavond 28 april 2023. De route loopt van het centrum van Nijmegen, via Duitsland, de rustige Achterhoek en de Oude Markt in hartje Enschede naar de campus van de Universiteit Twente. Na de finish van de Batavierenrace rond 18:00 uur volgt jaarlijks het grootste studentenfeest van de Benelux op de campus van Universiteit Twente in Enschede. Dit wil je natuurlijk niet missen!

Ook dit jaar hebben we meegedaan en dat was een groot succes. We hebben gerend, elkaar aangemoedigd en natuurlijk (ondanks de spierpijn) heerlijk gedanst op het feest!
Lijkt het je nou leuk om komend jaar ook mee te gaan? Vul dan nu alvast dit formulier in, zodat we weten hoeveel ploegen we in kunnen schrijven.

Je zit nog nergens aan vast, maar vul het wel alleen in als de kans groot is dat je mee gaat doen. Wel zo handig voor het overzicht. :)

Meer informatie over de Batavierenrace vind je op hun website.
Voor vragen kun je altijd mailen naar bestuurslidaprescki@uscki.nl of whatsappen naar 06-42095302, dan helpt Jet je graag verder.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor- en achternaam
*
Telefoonnummer
*
Heb je een rijbewijs?
*
Door hieronder 'ja' te antwoorden geef ik hierbij mijn interesse op om mee te doen met de Batavierenrace 2023!
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy