Ilmoittaudu Climate Moven ilmastoiltaan
Tervetuloa Climate Moven ilmastoiltaan!

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa osallistumisestasi ilmastoiltaan keskiviikkona 20.11.2019 klo 18-21. Tapahtumapaikkana toimii Galleria Huuto (Eerikinkatu 36, 00180 Helsinki).

Lähetämme tapahtumaan ilmoittautuneille lisää tietoja sähköpostitse lähempänä tapahtumaa. Tapahtuma on ilmainen ja tarjoamme osallistujille kevyttä illallista Huomaathan, että tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoitathan siitä meille sähköpostitse (info@climatemove.fi).

Climate Move Ilmastoilta on uusi tapa päästä mukaan ilmastotoiminnan ytimeen. Ilmastoillassa kuulet tiukkoja asiantuntijapuheenvuoroja ja tapaat muita vaikuttamisesta kiinnostuneita ihmisiä.

Illan teemaan perehtymisen jälkeen järjestäydytään ryhmiksi, joissa kukin tiimi suunnittelee itselleen konkreettista toimintaa. Ilmastoilta on alkusysäys tiimien omille projekteille, joilla vaikutetaan ilmastopolitiikkaan ja luodaan rehellistä keskustelua ilmastonmuutoksen hillitsemisen vaikutuksista.. Ilmastoillassa tarjoamme sinulle asiantuntijoiden miettimiä ratkaisuja, jotka vaikuttavat merkittävästi ilmastonmuutoksen torjuntaan sosiaalisesti kestävällä tavalla. Osallistuminen ei siis edellytä ennakkotietoja illan teemasta.
Nimi (etu- ja sukunimi) *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Ikä
Your answer
Erityisruokavalio
Your answer
Oletko kiinnostunut ilmastovaikuttamisesta? (Huom. Tämä lomake ei vielä sitouta sinua vaikuttamistoimintaan.)
Millainen toiminta sinua kiinnostaa? (Voit valita useampia vaihtoehtoja.)
Muu: Mikä? Kerro meille oma ideasi!
Your answer
Oletko kiinnostunut osallistumaan vaikuttamistoimintaan lähikuukausina vai myös ensi vuoden puolella?
Your answer
Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös ryhmänä. Mikäli tulet mukaan porukalla, kirjoita alle muut ryhmäsi osallistujat.
Your answer
Haluatko tilata uuden uutiskirjeemme, jossa viestimme Climate Moven toiminnasta?
Muut terveiset tapahtuman järjestäjille:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ilmastoveivaajat ry. Report Abuse