FORMULARI Stand Feminista ESPAI DONA 25JULIOL
Companyes!

Les 40 Jornades Feministes, organitzen dins de l´Espai Dona al concert Corazonadas 25 juliol al Jardí de Vivers, un espai dedicat a les associacions i col•lectius feministes del País Valencià.

Aquest espai tindrà lloc en el marc de la Fira de Juliol -el dia 25 de juliol- i estarà obert al públic a partir de les 19 hores, fins a la finalització del concert .

És una bona oportunitat per a visibilitzar les activitats i projectes feministes culturals i socials de les vostres associacions, així com per a la venda de marxandatge, i al mateix temps, gaudir d'un espai per a poder interactuar entre nosaltres.

Si vostra organització està interessada a participar, us preguem que empleneu el formulari següent i ho envieu ABANS DEL 5 de JUNY. La participació es gratuïta (assistència màxima de tres dones per organització)
Comparte amb col. lectius feministes que estigan interessades en participar.
Esperem que us animeu a participar!

“Si no puc ballar, no és la meua revolució” (Emma Goldman)

Abraçades sorores!
40jornadesfeministes@gmail.com

València 21 de maig de 2018

Compañeras!

La organización de 40 Jornades Feministes, organiza dentro del Espai Dona del Concierto Corazonadas 25 de julio en el Jardín de Viveros, un espacio dedicado a las asociaciones y colectivos feministas del País Valencià.

Este espacio tendrá lugar en el marco de la Feria de Julio, -el día 25 de julio- y estará abierto al público a partir de las 19 horas y hasta la finalización del concierto.

Es una buena oportunidad para visibilizar vuestras actividades y proyectos feministas culturales y sociales de vuestras asociaciones, así como para la venta de merchandising, y disfrutar de un espacio para poder interactuar entre nosotras.

Si vuestra organización está interesada en participar, os rogamos que rellenéis el formulario siguiente y enviar ANTES DEL5 de JUNIO.( La participación es gratuita. La asistencia es de tres mujeres máximo por stand)
¡Esperamos que os animéis a participar!
Comparte con colectivos feministas que puedan estar interesadas.

“Si no puedo bailar, no es mi revolución” (Emma Goldman)

¡Abrazos sororos!
40jornadesfeministes@gmail.com

Valencia 21 de mayo de 2018

Email address *
Nom de l´asssociació *
Mail de contacte *
Nom de la persona responsable del stand 25 juliol *
DNI persona responsable *
Telèfon mòbil persona responsable *
Quines coses necessiteu per al muntatge stand
Columna 1
taula
carpa
cadires
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms