TDF Cabrio - Jegyinformáció

Kedves Vásárló!

A meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Ez a rendelet a 2020.05.16-án megrendezésre kerülő Total Dance Festival : Cabrio eseményt is érinti. Az esemény szervezője a Total Festival Kft., melyre cégünk a Totáljegy Kft. jegyértékesítést végez, közvetített szolgáltatásként.

A megvásárolt jegyeket 5 különböző esemény egyikére lehet felhasználni:
2020.09.12. - TDF Debrecen
2021.09.11. - 80S Disco - Budapest Park
2021.08.28. - Parádé Remember - Budapest Park
2021.06.05. - Thomas Anders from Modern Talking - Budapest Park
2021.05.15. - Total Dance Festival: Cabrio – Budapest Park

Kérljük az alábbi form kitöltésével jelezzék, hogy melyik eseményt választják.

Rendezvényszervező elérhetősége: jegy@tdf.hu

Üdvözlettel:
Totáljegy Kft.

Total Festival Kft. közleménye:

Kedves Total Dancerek!

Mint látjátok, minden változik és nehéz átszervezni a rendezvényeket úgy, hogy mi sem tudjuk pontosan, mit hoz a következő hét. Korábban bejelentettük, hogy 2021.06.12-re helyezzük át a 2020-as Total Dance Festival Cabriot ám utólag kiderült, hogy ezen a dátumon sajnos nem tudnánk biztosítani ugyanazt a zseniális line up-ot, mint amit eredetileg akartunk. A dátum fix volt a fellépők részéről, de mivel világszerte szerveződnek át a rendezvények, így emiatt mégsem felelt volna meg két fellépőnek sem. Az eddigi legjobb Cabrio line up-unkon nem akartunk változtatni, Így tehát kerestünk egy olyan dátumot, amin mindegyik fellépő ráér. Jó hír, hogy így nem júniusig, hanem csak májusig kell várnotok a szezonnyitó Total Dance Festivalra! Találkozzunk 2021. május 15-én a Budapest Parkban és hagyjuk magunk mögött együtt a vírus okozta gondokat! A jegyértékesítés folytatódik, szerezzétek be minél hamarabb belépőtöket, ha még nem tettétek, hiszen a jegyek 50%-ka már elfogyott!

Amennyiben nem jó az új dátum, úgy a korábbihoz hasonlóan 30 napon belül tudod cserélni a kérdőívben feltűntetett rendezvényeinkre.
Ezt töltsd ki, ha a Budapest Park oldalán vásároltad a jegyed: linket várom még
Ezt töltsd ki, ha a totáljegy.hu-n vásároltad a jegyed: linket várom még

Ha érdekel a háttér sztori:
Szeretnénk, ha egy kicsit belátnátok a kulisszák mögé, ugyanis az eddigi empátiátok azt mutatja, hogy érdekel titeket, mikkel kell “megküzdenünk”. A koronavírus miatt világszerte törlődtek a 2020-as rendezvények, melyek egy részét 2021-re helyeztek át, így most a rendezvényszervezők kapkodnak a fellépők szabad dátumai után. Egyes esetekben a rendezvények új dátumai ütközhetnek és sajnos a fellépő nem tud egyszerre két helyen lenni, így a menedzsmentnek választania kell, melyiket vállalják. Emiatt nem ért rá mégsem két fellépő sem az eredeti line up-ból. Figyelembe véve a nemzetközi rendezvényeket, új dátumot kellett találnunk a 2021-es Total Dance Festival Cabrionak, így jutottunk el a 2021. május 15-ei naphoz.

Köszönjük a megértéseteket!
Vásárló neve *
Vásárló e-mail címe *
Vásárlás rendelés száma *
Az alábbi kiválasztott eseményre megyek: *
Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy