TDF Cabrio - Jegyinformáció

Kedves Vásárló!

A meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Ez a rendelet a 2020.05.16-án megrendezésre kerülő Total Dance Festival : Cabrio eseményt is érinti. Az esemény szervezője a Total Festival Kft., melyre cégünk a Totáljegy Kft. jegyértékesítést végez, közvetített szolgáltatásként.

A megvásárolt jegyeket 5 különböző esemény egyikére lehet felhasználni:
2020.06.06. - 80's Disco - Budapest Park
2020.08.29. - Parádé Remember - Budapest Park
2020.09.12. - Thomas Anders from Modern Talking - Budapest Park
2020.11.28. - Total Dance Festival - Budapest, Hungexpo
2021.06.12. - Total Dance Festival: Cabrio – Budapest Park

Kérljük az alábbi form kitöltésével jelezzék, hogy melyik eseményt választják.

Rendezvényszervező elérhetősége: jegy@tdf.hu

Üdvözlettel:
Totáljegy Kft.

Total Festival Kft. közleménye:

Kedves Total Dancerek!


Bizonyára Ti is értesültetek arról, hogy a Covid-19 világjárvány kezelésre bevezetett kormányzati intézkedések miatt a Budapest Park nem tudja kinyitni kapuit a tervezett időpontban. A május 16-ig meghirdetett rendezvények már biztosan új dátumokon kerülnek lebonyolításra. Sajnos ebbe beleesik kedvenc nyárnyitó bulink, a Total Dance Festival Cabrio. Március óta veletek együtt izgultunk azért, hogy mi lesz a rendezvény sorsa és sajnos minden igyekezetünk ellenére nem tudjuk megtartani a rendezvényt a tervezett dátumon. Borzasztóan sajnáljuk a kialakult helyzetet, azonban 100%-ig egyetértünk az Operatív Törzs ajánlására a Kormány által meghozott döntésekkel, hiszen az egészség a legfontosabb!

Mivel nagyon féltünk ennek a döntésnek a bekövetkezésétől, minden erőnket bevetve dolgoztunk a B terven, mely most életbe lép. Eszerint 2021.06.12-én várunk Titeket a Budapest Parkban ugyanezzel a szuper line uppal! A rendezvényre megvásárolt jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a 2021-es Total Dance Festival Cabriora! Amennyiben a dátum nem megfelelő - bár reméljük sikerül úgy szervezni a programjaitokat, hogy el tudjatok jönni - úgy jegyeiteket beválthatjátok következő rendezvényeinkre. Ezeknek a szervezése folyamatban van, egy kis türelmet szeretnénk Tőletek kérni még, hamarosan a Facebook oldalunkon mindenről információt adunk. A jegyértékesítés folytatódik a rendezvényre szokásos felületeinken. Amennyiben bármi, jeggyel kapcsolatos kérdésetek van, várjuk leveleteket a jegy@tdf.hu email címre. Nagyon reméljük, hogy együtt bulizhatunk veletek 2021.06.12-én a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire!

Addig is tartsatok ki, maradjatok otthon és vigyázzatok saját és szeretteitek egészségére!

Üdv, a Total Dance Festival csapata
Vásárló neve *
Your answer
Vásárló e-mail címe *
Your answer
Vásárlás rendelés száma *
Your answer
Az alábbi kiválasztott eseményre megyek: *
Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy