Reserves Ratafia Volem i Vuit Porrons
RATAFIA VOLEM
En motiu de la 40a edició de la Festa - Concurs de la Ratafia, s'ha elaborat una edició limitada de 500 unitats de la Ratafia Volem, a partir d'una fórmula dissenyada per en Xavier Codina, ànima de Ratafia Russet i que ha participat com a jurat en gairebé en totes les edicions del Concurs de la Ratafia.
La Ratafia Volem s'ha elaborat a l'obrador de la Sobirana Cooperativa i és una homenatge a totes les persones que durant 40 anys han aportat la seva ratafia al concurs més antic dels que es fan a Catalunya.
El seu preu és de 15 euros, i podreu adquirir-la a la Mostra de Ratafies de Santa Coloma que es farà a la Plaça Farners el dissabte 6 novembre (el cap de setmana previ a la Festa de la Ratafia) o bé a la parada de la Confraria el cap de setmana de la Festa (13 i 14 de novembre).
Si no us voleu quedar sense, podeu reservar-la a través del següent formulari

RATAFIA VUIT PORRONS
Com cada any, la Confraria de la Ratafia ha impulsat l'elaboració de la Ratafia Vuit Porrons, que s'elabora per la Festa de la Ratafia i només es pot adquirir durant aquestes dates.
Aquest any, primer cop, s'ha elaborat a l'obrador de la Sobirana Cooperativa, i podreu adquirir-la a un preu de 10 euros a la Mostra de Ratafies de Santa Coloma que es farà a la Plaça Farners el dissabte 6 novembre (el cap de setmana previ a la Festa de la Ratafia)o bé a la parada de la Confraria el cap de setmana de la Festa (13 i 14 de novembre).
Si no us voleu quedar sense, podeu reservar-la a través del següent formulari

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
Telèfon *
Població *
Unitats Ratafia Volem (15 euros) *
Unitats Ratafia Vuit Porrons (10 euros) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy