OSALLISTU, AUTA JA YHDISTÄ - NJS KAUSARIHAASTE 2019
Päivitys 9.5.2019
KAUSIKORTTIKAMPANJA TOTEUTUU!
Kokonaistavoite ei ole vielä aivan täynnä, mutta varauksia on kertynyt iso määrä ja sitä kautta hyväntekeväisyyteen lahjoitettavien ottelulippujen määrä on jo useita satoja. Mahtavaa, että olet mukana!

Haluamme luonnollisesti mahdollistaa kausikorttien täyden käyttöhyödyn ja lahjoittaa kampanjan mukaisesti kertyneet otteluliput hyväntekeväisyyteen.
Kiitos osallistumisestasi, kannatuksesta ja kannustuksesta, sekä mukanaolostasi nurmijärveläisen yhteisöllisyyden lisäämisessä!

Alta näet haastekampanjan ajatuksen. Nyt voit samalla lomakkeella tilata kausikortteja kampanjahintaa 39€/kpl. Täytä lomketiedot, saat sähköpostiisi toimintaohjeet.
Lisätietoja tommi.p.njs@gmail.com

_________________________________________________________________________________________________

Kaudella 2018 onnistuneen kausarihaasteen ja mahtavien faniemme innoittamina toteutamme kausarihaasteen myös tänä vuonna. Nurmijärven Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue pelaa toisena peräkkäisenä vuonna suomifutiksen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Suomen Palloliiton Kakkosta ja haluamme TEIDÄT KATSOMOON!

Samalla haluamme laajentaa Nurmijärveläistä yhteisöllisyyttä ja tukea hyväntekeväisyyttä kilpaurheilun välityksellä. Jokaista ostettua kausikorttia kohden Nurmijärven Jalkapalloseuran edustusjoukkue lahjoittaa 10 ottelulippua hyväntekeväisyyteen ja Nurmijärveläisen yhteisöllisyyden lisäämiseen!
Haasteen kautta myös yritys tai yksityishenkilö voi halutessaan lahjoittaa kausikorttia vastaavan määrän (11) ottelulippuja arjen piristykseksi mm. vanhuksille ja lapsiperheille.
Lahjoitukset suunnataan mm. seuraaviin kohteisiin:
Vanhus – ja vammaispalvelut
Opetus- ja kasvatustyö
Varhaiskasvatustyö
Lapsi- ja perhetyö
Perhesosiaalityö

Tartu Sinäkin haasteeseen, auta ja yhdistä– varaa omasi ja kutsu ystäväsi mukaan!
Kun yli 200 sitovaa kausikorttivarausta on kertynyt, myydään kausikortit kaikkiin miesten edustusjoukkueen kotipeleihin kampanjahintaan 39€ (norm. 59€)!
Tämä tarkoittaa myös sitä, että haasteen täyttyessä edustusjoukkue lahjoittaa hyväntekeväisyyteen vähintään 2000 ottelulippua!!
Haasteen toteutuessa siis myös sinä olet mukana tukemassa Nurmijärveläistä yhteisöllisyyttä, auttamassa sekä piristämässä lukuisien perheiden ja iäkkäiden ihmisten kesää tarjoamalla heille mahdollisuuden kokea paikallista huippufutista!
Auttamisen lisäksi kausarin omistajana saat kotiotteluiden sisäänpääsyn kyljessä myös muita rahanarvoisia etuja eri yhteistyökumppaneiltamme.

Kampanjan säännöt löytyvät NJS nettisivuilta.

Tehdään yhdessä hyvää ja haasteesta totta!
#palokärkisydän

Sukunimi tai Yrityksen tai Joukkueen nimi *
Your answer
Etunimi tai Yrityksen tai Joukkueen yhteyshenkilö *
Your answer
Sähköpostiosoite (maksuohjeet sähköpostitse) *
Your answer
Postiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Tilattujen kausikorttien käyttö *
Required
Tilattavien tai lahjoitettavien kausikorttien määrä *
Lisätietoja
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service