Tempus leirilippukunta
Tempuksen aikarepeämästä johtuen eri alaleireissä ilmennetään eri aikakausia, ja leirilippukunnat jotain tiettyä kulttuuria/aikaa kyseiseltä aikakaudelta.

LNK:n alaleiri on "Ra", eli egyptiläisten auringonjumala. Aikakausi alkaa kivikaudelta (noin 7 miljoonaa vuotta sitten) ja päättyy ajanlaskumme alkuvuosiin. Leirilippukuntamme on Persia, Lue lisää alaleireistä ja leirilippukunnista täältä: http://tempus18.fi/lippukunnille/alaleirit/

Tarkoituksena on kuvastaa leirillä omaa aikakautta ja rakentaa leirilippukunta nimen mukaisesti. Nyt kysymme siis sinulta ehdotuksia, kuinka saamme Persian näkymään omassa leirissämme. Kaikki hulluimmatkin ideat ovat tervetulleita, niistä voidaan lähteä sitten jatkamaan kehittelyä!

Terveisin leirilippukunnanjohtajat Lykki ja Juulia

Mikä leirilippukunta?
Oletko lähdössä isommalle leirille ensimmäistä kertaa, etkä ole aivan varma mitä leirilippukunta tarkoittaa tai miten majoittuminen tapahtuu?

Meillä on siis leirilippukunnalla oma alue, jossa yövymme, kokoonnumme ja vietämme esimerkiksi omia iltanuotioita. Myös vapaa-aikaa voi siellä viettää, mutta tietenkin suosittelemme välillä ainakin tutkimaan Tempuksen muuta aluetta. Telttojen lisäksi alueelle tulee erilaisia leirirakennelmia, esim leiriportti ja aita, sekä jonkinlaista katosta ja tekemistä yhteiselle tekemiselle ja vapaalle olemiselle.

Ideoita leiriporttiin
Your answer
Ideoita majoitukseen
Your answer
Ideoita "oleskelutilaan"
Your answer
Muita ideoita?
Your answer
Kiinnostaako sinua lähteä mukaan ideoimaan ja kehittämään Persia-teemaa tarkemmin? Mikäli kyllä, niin laita tähän vielä nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms