Regels en aanmelden trainingen ivm Corona protocollen
Alle eerdere regels komen hiermee te vervallen voor de volledige protocollen zie onze website, bij de link voor aanmelden. Bij het invullen van dit formulier gaan wij ervan uit dat jullie deze gelezen hebben en je er aan houdt.

Aanvulling regels 19 december 2020

Beste leden,

De lockdown is inmiddels een feit. Doel van de lockdown vanuit de overheid is ook duidelijk, namelijk we moeten met zijn allen het aantal contacten verminderen om ervoor te zorgen dat er in de toekomst weer meer vrijheid voor iedereen komt en dan in bijzonder de getroffen branches.

Zoals de KNMV aangeeft veranderd er voor de motorsport eigenlijk weinig en we hebben er dan ook tot op heden weinig last van gehad. Toch voelt dit voor ons als bestuurders maar raar. De reden daarvoor is dat er bij ons op circuit bij trainingsdagen eigenlijk wel veel mensen aanwezig zijn terwijl we het aantal contacten moeten verminderen.

Voor ons als bestuur daarom reden om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en enkele wijzigingen door te voeren. We hadden gedacht dat er vanuit de bonden nog een gewijzigd protocol zou komen maar willen dit voor nu even niet meer afwachten. Daarom gelden vanaf heden de navolgende regels op en om ons circuit tijdens trainingsdagen:

We blijven gewoon open, maar we brengen het aantal deelnemers per trainingsdag terug naar 60 wat ongeveer overeenkomt met het aantal vakken dat we hebben. De verdeling grote en kleine baan komt te liggen op 40 en 20.
Wellicht dat er door de lockdown nu wat meer rijders op woensdag kunnen komen trainen. Deze dag is namelijk de minst druk bezochte en daar is tot op heden best wel ruimte.
Het is mogelijk dat als we merken dat we telkens vroeg vol zitten door deze maatregel dat rijders die wekelijks aanwezig zijn incidenteel uitgesloten worden om rijders die maar een enkele keer komen toch de mogelijkheid geven om te komen trainen. Hou uw mail en de entry lijst dus goed in de gaten of je kunt komen. We proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen maar willen in principe al onze leden de mogelijkheid geven tot trainen. Daarom is het dus niet vanzelfsprekend dat als je altijd vroeg inschrijft dat je ook altijd mag komen.
Parkeren van de rijders met eventueel begeleider alleen maar toegestaan in de daartoe afgebakende parkeervakken.
Per training zijn er weer minimaal 2 toezichthouders of handhavers aanwezig op circuit en bezoek is niet welkom.
We proberen zoveel mogelijk de rijders voor de kleine baan en die van de grote baan bij elkaar te parkeren. Daarom jeugd links parkeren en groten rechts.
De jeugdrijders mogen maximaal 1 begeleider bij hebben. Ook als er sprake is van 2 rijdende kinderen mag er maar 1 begeleider bij zijn. Bij 2 rijders en een begeleider dienen deze te behoren tot 1 huishouden.
Rijders die gebruik maken van de grote baan en een rijbewijs hebben worden geacht alleen te komen. Heb je toch een begeleider ingeschreven kan het zijn dat er regelmatig gevraagd wordt waarom die noodzakelijk is. Wij houden ons voorbehouden dat als wij de reden niet noodzakelijkerwijs vinden dat de inschrijving geweigerd wordt.
Deelnemers en begeleiders blijven zoveel als mogelijk in hun eigen vak behoudens sanitaire stop en afhalen kantine. We gaan dus momenteel even niet bij mede rijders in vakken op bezoek en ook niet langs de baan elkaar opzoeken. Blijf als begeleider zoveel mogelijk in je vak.

Wij zijn ons ervan bewust dat deze aanvullende regels het rijden minder leuk zal maken, maar zoals aangegeven willen ook wij onze bijdrage leveren aan een snel herstel zodat iedereen straks weer kan sporten en vrij kan ondernemen zonder allerlei restricties.

Uiteraard blijven ook de bestaande regels van protocollen van toepassing.

Protocollen KNMV 14-10-2020
Protocollen MON 14-10-2020
zie onze website
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy