PRIJAVNICA NA TEČAJ SMUČANJA 2019/2020
Prosimo, da vnesete vse zahtevane podatke. Pred potrditvijo preberite pogoje sodelovanje in preverite točnost podatkov. O podrobnostih vas bomo obvestili v čim krajšem možnem času.
Email address *
Izberite vrsto in termin tečaja *
*Če ste izbrali individualni tečaj smučanja navedite željeni termin in število ur! Glede na razpoložljive ure, vas bomo obvestili o možni uri izvedbe!
Your answer
Ime in priimek otroka: *
Your answer
Starost otroka *
Your answer
Telefonska številka / gsm: *
Your answer
Ali ima vaš otrok kakšne kronične težave z zdravjem, alergije, prehranske posebnosti, mora jemati določena zdravila... *
Required
Če ste odgovorili na zgornje vprašanje z DA, navedite za kakšne primere gre:
Your answer
ANKETA O SMUČARSKEM ZNANJU oz. IZKUŠNJAH VAŠEGA OTROKA S SMUČANJEM
Prosimo vas, da odgovorite na spodnja vprašanja o znanju oz. izkušnjah vašega otroka s smučanjem (mogoč je samo en odgovor).
1. Kolikokrat se je vaš otrok že udeležil smučarskega tečaja? *
Required
2. Ali se vaš otrok samostojno pelje z smučarsko vlečnico (krožniki / sidro)? *
Required
3. Ali se vaš otrok že zaustavi v plužnem položaju? *
Required
4. Ali vaš otrok obvladuje klinasto ali plužno tehniko zavijanja? *
Required
5. Ali vaš otrok obvladuje paralelno tehniko zavijanja? *
Required
Izberite način plačevanja programa: *
Required
OBVESTILO O ZASEBNOSTI za stranke, ki se odločijo za plačilo preko spletne banke
Če ste izbrali plačilo preko spletne banke, soglašate z uporabo vaših podatkov (ime in priimek, naslov, e-pošta, telefonska številka) za pripravo in izstavitev računa našega podjetja in uporabo vaših podatkov v našem računovodstvu.
SOGLASJE ZA OBDELAVO PODATKOV
Glede na novo uredbo glede varovanja in obdelave osebnih podatkov GDPR, ki je stopila v veljavo 25. maja 2018, vas prosimo, da izpolnite še spodnja polja. Hvala lepa.
Ime in priimek starša ali skrbnika*:
Your answer
IZJAVA O FOTOGRAFIRANJA. Spodaj podpisani dovoljujem / ne dovoljujem fotografiranja otroka na programih in dejavnostih agencije PAGON ŠPORT in uporabe fotografij v elektronski ali tiskani obliki za promocijske aktivnosti. *
Dovoljujem, da: *
Required
uporabite za (izberete lahko več področij):
obveščanje o (največ 24 krat v letu) *
Required
TER ZA STATISTIČNA RAZISKOVANJA.
Ob preklicu mojega soglasja: *
Informacija za stranke
Podatki se bodo obdelovali s strani podjetja PAGON ŠPORT in pogodbenih obdelovalcev. Pravico imate zahtevati vpogled v vaše podatke, kot tudi, da obdelavi ugovarjate, zahtevate omejitev obdelave, prenosa, ali popravka ali popolni izbris podatkov. Soglasje lahko prekliče kdor koli, v celoti ali za posamezni osebni podatek oz. področje in sicer tako, da pošljete preklic na elektronski naslov : matej@pagonsport.si ali uporabite povezavo za ODJAVO v posredovanem elektronskem sporočilu.
Splošni pogoji sodelovanja:
1. Smučarski tečaj se bo izvajal na smučišču Velika dolina pri Podkorenu in na ostalih smučarskih progah smučišča RTC Kranjska Gora, glede na razmere in smučarsko znanje udeležencev. V primeru slabih snežnih in vremenskih razmer (zelo malo snega, zelo veliko novozapadlega snega – neurejene smučarske proge, dež) pa se termin tečaja lahko prestavi oz. odpove.
2. Na tečaj se lahko prijavijo otroci od 4. do 12. let. Smučarsko predznanje za začetne tečaje ni potrebno.
3. Tečaji potekajo v objavljenih terminih. Tečaj bo izveden v primeru, da bo na skupino prijavljenih najmanj 5 udeležencev.
4. Obvezna oprema: Alpske smuči s poudarjenim stranskim lokom in varnostnimi vezmi, palice (za nadaljevalne tečaje), smučarski čevlji, smučarska čelada, topla smučarska oblačila. Za neustrezno opremo ne odgovarjamo!
5. Ob neupoštevanju pogojev sodelovanja, pravil tečaja in učiteljev smučanja lahko vodja tečaja udeleženca zavrne oz. odstrani s tečaja.
6. V primeru kakršnekoli nesreče dovoljujem, da vodja tečaja poskrbi za primerno zdravstveno oskrbo in prvo pomoč.
7. Udeleženci morajo biti zdravstveno zavarovani.
8. Športni agenciji PAGON ŠPORT dovoljujem uporabo osebnih podatkov iz prijavnice za potrebe prijave, vodenja evidenc in obveščanja glede izbranega tečaja.

PLAČILO, ODPOVED IN VRAČILO DENARJA:
1. Cene tečajev:
- ZAČETNI VIKEND TEČAJ ZA PREDŠOLSKE IN ŠOLSKE OTROKE - 8 ur (kombinacija individualnega učenja in skupinskega učenja) je 149 €
- NADALJEVALNI VIKEND TEČAJ ZA PREDŠOLSKE IN ŠOLSKE OTROKE - 15 ur je 159 €
Cena zajema: smučarsko karto, vadbene pripomočke, priznanje, čaj in prigrizek, organizacijo in izvedbo tečaja.
POPUST:
• otrokom, kateri obiskujejo športne programe PAGON ŠPORT ali so že obiskovali naše tečaje smučanja priznamo - 10 % popusta
• drugi prijavljeni otrok ima – 15 % popusta (popusti se ne seštevajo)
2. Odpoved tečaja je možna vsaj dva (2) dni pred začetkom tečaja preko e-pošte ali telefona.
3. Če mora udeleženec tečaj zapustiti zaradi bolezni ali poškodbe, bo PAGON ŠPORT povrnil 100 % cene nekoriščenih dni (cena programa se deli s številom dni trajanja tečaja) in ob predložitvi zdravniškega potrdila.
4. V primeru, da vodja tečaja ugotovi, da udeleženec ne spoštuje točke 4. in 5. (pogoji sodelovanje) športna agencija udeležencu povrne del plačila preostalega dela tečaja in zaračuna še administrativne stroške v višini 30 €.
5. V primeru, da udeleženec s svojim obnašanjem in dejanji krši dogovorjena pravila. (pogoji sodelovanja), športna agencija ne vrača denarja.
Potrditev: *
Required
Datum: *
MM
/
DD
/
YYYY
Podpis: *
Your answer
Zahvaljujemo se vam za izpolnjeno prijavnico. V primeru, da ne dobite povratne informacije v roku 3 dni od oddane prijave, nas prosim kontaktirajte na 041 767 282.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy