Prijavnica za volontiranje u Centru za mladež Zaprešić
Prijavnica za volontere je koristan alat koji olakšava sažimanje i strukturiranje informacija o prijavljenim volonterima. U prijavnici se obično navode osnovni podaci poput imena i prezimena, datuma rođenja, obrazovanja i radnog iskustva, ali se mogu zatražiti i specifične informacije o očekivanjima i motivaciji za prijavu na određenu volontersku poziciju te raspoloživost. Ako organizator volontiranja želi steći širu sliku o volonterima, u prijavnicu može dodati i inicijalni upitnik o vještinama i interesima.

Molimo te da odvojiš 10 minuta svog vremena te da ispuniš prijavnicu kako bi ušao/la u volonterski bazu Centra za mladež Zaprešić. U slučaju nejasnoća ili dodatnih pitanja, slobodno kontaktiraj centar na telefon: 01/3311-711 (radnim danom od 08.00 do 16.00 sati) ili koordinatoricu volontera na mail: anamarija@czmz.hr.
OPĆI PODACI O VOLONTERU
Ime i prezime *
Spol *
Required
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
OIB *
Adresa stanovanja *
Telefon/mobitel *
E-mail *
Obrazovanje *
Zanimanje *
PODACI O VOLONTIRANJU
Pitanja u ovom djelu prijavnice odnose se na tvoje dosadašnje volontersko iskustvo, područja u kojima želiš volontirati, očekivanja od volontiranja i sl.
Imaš li volonterskog iskustva? *
Ako je tvoj odgovor potvrdan, molimo te da navedeš gdje si do sada sve volontirao/la.
Koliko sati tjedno možeš odvojiti za volontiranje? *
Postoji li neko posebno područje u kojem želiš volontirati? *
Required
Postoji li projekt Centra za mladež Zaprešić u koji se želiš uključiti? *
Koje vrijeme bi ti odgovaralo za volontiranje? *
Required
Koja su tvoja očekivanja od volontiranja? *
Što te je motiviralo da se prijaviš za volontiranje u Centru za mladež Zaprešić? *
Možemo li te pohraniti u svoju bazu volontera i redovno te obavještavati o volonterskim akcijama u kojima sudjeluje Centar za mladež Zaprešić? *
Molimo te da se prijaviš na besplatan newsletter Lokalnog volonterskog centra Zaprešić kako bi dobivao/la informacije o volonterskim temama. Link je: http://mailchi.mp/d03a02b28431/izvjetaj-o-provedbi-projektnih-aktivnosti-i-novostima-na-projektu-lokalni-volonterski-centar-zaprei
Prostor za dodatne komentare, prijedloge i primjedbe. Slobodno upitaj što te zanima!
Dobrodošao/la u volonterski tim Centra za mladež Zaprešić! Na navedene kontakte ćemo te kontaktirati kako bismo se što prije upoznali i započeli našu suradnju.
Projekt "Lokalni volonterski centar Zaprešić" financijski je podržan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy