Номинации за „Добрият пример на Запад от София“
Церемония по награждаване - 27 ноември 2017 г.
Начало - 16:00 ч.
Шоурума на CITROЁN - Божурище
Кого да номинирам?
Почетен знак „Добрият пример“ се връчва на личности, фирми, неправителствени организации и сдружения, които със своето действие, поведение, инициативи, извън пряката им сфера на професионална дейност или бизнес, са допринесли за развитието на гражданското общество, подпомогнали са местната общност, създали са по-добра среда за живеене, извършили са постъпки, които могат да служат за пример и да мотивират останалите граждани и фирми към устойчиво, почтено и активно поведение.
Физически лица
Номинирани могат да бъдат граждани, които през 2016 и 2017 г. са се отличили с действия, свързани с активна социална дейност в сферата на културата, спорта, благотворителността, социалните дейности, извършили са животоспасителни дейности, инициативи и каузи в подкрепа на общности в неравностойно положение, природозащитни каузи, образователни каузи и др., които на са пряко тяхно професионално задължение, а се извършват като допълнителна житейска дейност.
Фирми / НПО
Фирмите / Неправителствените организации кандидатстват като попълват регистрационната форма и представят кратко описание на проекта, с който участват в съответната категория. Журито оценява проектите и определя носителите на почетния знак „Добрият пример на запад от София“ за всяка една от категориите.
Важно
Можете да номинирате само физическо лице И/ИЛИ фирма / неправителствена организация, при еднократно попълване на формата.

Ако желаете да номинирате повече от едно физическо лице и/или фирма / организация, след като вече сте попълнили формата и сте изпратили номинацията си, следва да я отворите отново или да я презаредите.

КРАЕН СРОК ЗА НОМИНАЦИИ: 20 ноември 2017 г.

За повече информация и запитвания
тел: 0877131933
email: office@espressonews.bg
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service