Upitnik
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Djelujete li aktivno pri nekoj zajednici u unutar Crkve?
2. Osluškujete li sami sebe i vašu stvarnost u kojoj živite? Na koji način to činite? Osluškuju li vas drugi? Na koji način to čine oni?
3. Koji su, po vama, temeljni izazovi i mogućnosti u ovoj zemlji danas?
4. Koja su to crkvena udruženja mladih, bila institucionalna ili ne, s najviše uspjeha i zašto je tomu tako?
5. Koja su to udruženja mladih, bila institucionalna ili ne, s najviše uspjeha izvan crkvenoga područja i zašto je tomu tako?
6. Što vi kao mladi konkretno tražite od Crkve?
7. Koji su prostori unutar crkvenih zajednica oni koje prepoznajete kao svoje, gdje aktivno sudjelujete u životu Crkve?
8. Kako i gdje uspijevate susresti mlade koji ne pohađaju crkvene prostore? Što za vas takvi susreti predstavljaju?
9. Koja je uloga obitelji i drugih zajednica unutar Crkve pri razlučivanju vašega zvanja? Što vam danas uopće predstavlja stvarnost obitelji?
10. Koju ulogu pri oblikovanju i razlučivanju zvanja imaju škole i sveučilišta ili neke druge formativne institucije, bilo građanske bilo crkvene? Kako to izgleda konkretno u vašoj stvarnosti?
11. Na koji vas način dotiču promjene u društvu i kulturi uvjetovanoj osobito digitalnim razvojem? Kako na nj gledate u kontekstu vašeg sazrijevanja?
12. Na koji način Svjetski dani mladih i drugi nacionalni ili međunarodni događaji postaju dio vašeg redovitog duhovnog života i rasta? Kakav je njihov doprinos pri oblikovanju vaših traženja? Imaju li i trebaju li imati utjecaja na pastoralne djelatnosti nekih zajednica ukoliko u njima djelujete?
13. Koja je uloga pastira Crkve u kontekstu razlučivanja vašega zvanja, bilo na razini osobnoga praćenja, bilo na razini djelovanja u krugu neke zajednice? Jesu li s vama darujući vam svoje vrijeme? Postoje li na razini mjesne Crkve projekti koje prepoznajete kao bitne za otkrivanje vašega zvanja? Što biste konkretno predložili, ili ste sa svime zadovoljni?
14. Može li vašemu pogledu u budućnost punu pouzdanja i nade pomoći bogata duhovna baština kršćanske Europe i zemlje u kojoj živite? Što vama predstavlja pojam kršćanske Europe za koju kažu da je zaboravila svoje korijene, kao i stvarnost vaše duhovne baštine, osobito u kontekstu nove evangelizacije i migracija?
15. Često se mladi osjećaju odbačenima od političkog, ekonomskog i društvenog sustava. Na koji se način s takvom stvarnošću suočavate, osobito kao kršćani i nositelji radosti evanđelja u društvu u kojem živite? Kako u tom kontekstu vidite suradnju s Crkvom?
16. Na koji način danas funkcionira međugeneracijski odnos? Predstavlja li vam uopće išta? I kako ga obnoviti ondje gdje ne funkcionira?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy