XARXA COMERÇ PROXIMITAT
L'espai autogestionat La Soll hem iniciat una campanya per elaborar un llistat cooperatiu amb els comerços targarins oberts durant el coronavirus. L'objectiu és donar visibilitat i incentivar el consum a les botigues de proximitat de la nostra ciutat, ja que la crisi del coronavirus està fent molt mal al petit comerç i als productors de la zona.

Aquí podreu indicar totes les dades que posteriorment apareixeran en un document amb tots els comerços oberts. Així, es demana nom de l'establiment, adreça, tipus de productes que ofereix, telèfon i si ofereix la possibilitat de servei a domicili. Aquest últim punt està generant molt interès, ja que molta gent no es pot desplaçar i el llistat pot ajudar a facilitar l'entrega de productes a moltes persones mitjançant comandes en línia, per telèfon o per WhatsApp. A més, el llistat es podria anar actualitzant a mesura que s'aixequin les mesures més estrictes del confinament i es puguin incorporar comerços que han hagut de tancar per l'Estat d'Alarma.

Foment Tàrrega també ha col·laborat amb la iniciativa aportant un llistat de tots els seus comerciants associats que estan obrint durant aquesta etapa de confinament ciutadà.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom del comerç/establiment
Adreça postal
Persona contacte
Telèfon contacte
Correu electrònic *
Productes oferts *
Repartiment a domicili *
En cas de repartir a domicili, com vols rebre les comandes? *
Si ja teniu web, si teniu algun formluari concret, correu o un altre telèfon de contacte, etc...
Altres comentaris *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.