Obrazac za prijavu sumnje na nuspojavu povezanu s primjenom proizvoda Soria Natural
S obzirom da Soria Natural dodaci prehrani sadrže brojne biološki aktivne tvari, u svrhu povećanja sigurnosti naših potrošača izradili smo ovaj obrazac. Prikupljanje nuspojava provodimo s ciljem prevencije rizika od nastanka nuspojava nakon korištenja dodataka prehrani i/ili istodobne primjene dodataka prehrani s drugim lijekovima.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Koji Soria Natural proizvod je doveo do nuspojave? *
Opišite nuspojavu koju je proizvod uzrokovao. *
Koliko dugo je nuspojava trajala? *
U kojoj količini/dozi ste primjenjivali proizvod? *
Tko je primjenjivao proizvod? *
Ovaj podatak nam je važan s obzirom da kod primjene lijekova i dodataka prehrani postoje različitosti u njihovom metabolizmu i djelovanju s obzirom na spol, dob, životni ciklus žene i sl.
Required
Je li prestankom primjene proizvoda prestala i nuspojava? *
Jeste li istodobno s primjenom proizvoda primjenjivali neke druge dodatke prehrani i/ili lijekove? Ako da, molimo Vas navedite koje. *
Ovaj podatak nam je važan jer vrlo često nuspojave proizlaze iz interakcije dodatak prehrani-hrana, dodatak prehrani-dodatak prehrani i/ili dodatak prehrani-lijek.
Adresa za kontakt
Anketa je anonimna, međutim, ukoliko želite, možete nam ostaviti svoje podatke kako bismo Vas mogli  povratno kontaktirati, a sve u korist Vama kao i populaciji koja koristi sličan/isti proizvod koji je Vama naštetio u bilo kojem pogledu.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy