Stichting DOEN crowdfundingcheck
Stichting DOEN draagt regelmatig bij aan creatieve en vernieuwende ontmoetingsplekken. Als je start met crowdfunding via Voor je Buurt maak je kans op een bijdrage tot maximaal €5.000 van DOEN aan je crowdfundingcampagne! Doe de Stichting DOEN crowdfundingcheck om er achter te komen of je project geschikt is voor crowdfunding en of je kans maakt op een bijdrage. Als je het formulier verstuurt krijg je per e-mail feedback.

Bij crowdfunding voer je campagne in je eigen netwerk om geld op te halen voor een initiatief. Via www.voorjebuurt.nl/starteencampagne.
Email address *
We gebruiken je e-mailadres alleen om je te laten weten of je initiatief geschikt is voor crowdfunding en kans maakt op een bijdrage van DOEN.
Voor welk project wil je mogelijk gaan crowdfunden? Geef een korte omschrijving. *
Your answer
Check 1: is crowdfunding een goed idee voor jouw project?
Wil je meer lezen over het opzetten van een crowdfundingcampagne? Kijk dan op academie.voorjebuurt.nl.
Welk bedrag wil je ophalen met crowdfunding? *
Geef een schatting van het bedrag dat je met crowdfunding zou willen ophalen. Je kunt ook voor een deel van het project een crowdfundingcampagne starten.
Your answer
Van hoeveel mensen uit je eigen netwerk (vrienden, familie, kennissen, buurtgenoten) verwacht je dat zij gaan bijdragen aan je project? *
Your answer
Ga je mensen in je eigen netwerk actief vragen om een bijdrage aan je project? *
Check 2: maakt je project kans op een bijdrage van Stichting DOEN aan de crowdfunding?
Om kans te maken op een bijdrage van Stichting DOEN aan je campagne moet je project aan onderstaande vijf criteria voldoen. Onder de vraag heb je nog de mogelijkheid om kort toe te lichten op welke manier jouw project binnen de criteria valt.
*
ja
nee
Levert het initiatief een positieve bijdrage aan de leefbaarheid van openbare ruimte en aan de onderlinge betrokkenheid van bewoners?Heeft het initiatief een eigenzinnige, verrassende, creatieve aanpak en kenmerkt het zich door een actieve rol van de bewoner/burger?
Heeft het initiatief een verrassende en creatieve aanpak en kenmerkt het zich door een actieve rol van bewoners?
Past het initiatief goed in de in de wijk en beschikt het over aantoonbaar draagvlak?
Zet het initiatief in op onverwachte dwarsverbanden die groepen en mensen samenbrengen die elkaar niet snel spontaan opzoeken?
Is je initiatief duurzaam (dus niet eenmalig) en heeft het een ondernemend karakter?
Wat maakt jouw initiatief vernieuwend en op welke zijn bewoners actief betrokken? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Voor je Buurt. Report Abuse