BUL - Въпросник за треньор на проекта ENABLING
Скъпи участници,

Благодарим за интереса към ENABLING тренировъчни дейности activities!
Чрез този прост въпросник ще ви помогнем да добиете представа за повече детайли за био-икономиката и компонентите й. Можете да ни питате за биомаса, био-базирани продукти, иновации & технологии, научни публикации, EU национално законодателство, и много още!
Един от партньорите ни ще се свърже с вас в рамките на 5 работи дни и ще ви помогне с най-добрите си възможности в необходимото време.
Въпреки че сме експерти в тази област и с удоволствие ще ви помогнем, моля да не забравяте, че сме ограничени откъм ресурси и специфична информация.
Всички данни, които получим от вас, ще бъдат третирани като конфиденциални и в съответствие с правилата на GDPR.

Някои дефиниции на вашето внимание:
• Биомаса
Материал от биологичен произход с изключение на материал, включен в геологични формации и/или фосилизиран

• Био-базирани продукти (BBPs) - дефиниция в Доклада на Комисията 2007
Био-базирани продукти са нехранителни продукти, произхождащи от биомаса (растения, водорасли, зърно, дърво, морски организми и биологични отпадъци от домакинства, животни и хранителна индустрия).
Био-базираните продукти могат да варират от високо-стойностни фини химикали като фармацевтични и козметични продукти, хранителни добавки и т.н., до високо-обемни материали като най-общо биополимери или химични суровини. Тази концепция изключва традиционните биобазирани продукти, като картон и хартия, дървесни продукти, и биомаса като енергоизточник.

Като кажете това, попълнете имейл адреса по-долу и можем да започнем!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service