Отворен повик за нови членови во Учиме право клубови // Thirrje për anëtarë të rinj në Klubin Mësojmë Drejtësi
Драги средношколци, Младински образовен форум отвора повик за нови членови во Учиме право клубовите!

Клубовите на МОФ ќе ти овозможат да се предизвикаш себе си, да научиш многу во неформална атмосфера и да се вклучиш на бројни онлајн и офлајн локални, национални и меѓународни настани. Опкружувањето со супер друштво ќе те мотивира да се подобриш и да стекнеш нови искуства и знаења надвор од формалното образование.

Програмата Учиме право (Steet Law) е насочена кон едукација на младите за човековите, граѓанските и политичките слободи и права, демократијата и концептот на владеење на правото. Основна идеја Учиме право е дека демократските вредности не се наследни, туку секојдневно се учат и само преку негување на овие вредности и нивно секојдневно практикување може да се очекува постоење на младина која е свесна за своите загарантирани слободи и права и активна во процесот на развој на демократското општество, остварување на принципот на владеење на правото и јакнење на правната држава.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и презиме // Emri dhe mbiemri *
Град // Qyteti *
Име на Училиште // Emri i Shkollës *
Во која година сте во училиште? // Në cilin vit jeni në shkollë? *
Јазик на кој сакаш да ги следиш предавањата? // Gjuha në të cilën dëshironi të merrni pjesë në leksione?
Clear selection
Телефонски број // Numri i telefonit *
Еmail адреса која редовно ја проверувате // E-mail adresa të cilën rregullisht e kontrolloni *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MOF. Report Abuse